Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Matei Marius a întrebat

Pot gasi in sec 6 o garsoniera la 25 000 euro?

publicat pe 12 dec. 2019 in categoria Investiții

As dori o garsoniera cu pretul cuprins intre 25-28 mii euro in sec 6 sau zonele limitrofe exclus militari residence. Multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Anca Toma a răspuns:
12 dec. 2019
  • imobiliare.ro

In prezent, exista oferte imobiliare active care indeplinesc criteriile enuntate – garsoniere de vanzare, sector 6, pret maxim 25000 E: http://www.imobiliare.ro/feedback_93696 Cautarea noastra nu exclude imobilele din Militari Residence, insa, analizand fiecare anunt in parte, veti gasi informatii suficiente cu privire la localizarea proprietatilor respective.
Daca ofertele de mai sus nu sunt de interes, va puteti salva cautarea (optiunea se regaseste in lista de rezultate, langa filtre) si veti primi alerte pe email atunci când apar anunturi noi.
Recomandarea noastra este sa apelati si la serviciile unui broker imobiliar specializat. Acesta cunoaste foarte bine piata, va poate sfatui si poate identifica proprietati potrivite asteptarilor si nevoilor dumneavoastra. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_93700 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”