Sebastian Enachescu a întrebat

Potential zone cumparare apartament nou

publicat pe 19 Aug 2020 in categoria Cumpărători

Buna ziua,

as dori sa va intreb care din zonele din extremitatile Bucurestiului ar avea cel mai mare potential de crestere in urmatorii ani?

Ma intereseaza sa cumpar un apartament nou (2 sau 3 camere). Din pacate, din cauza preturilor care din punctul meu de vedere nu sunt deloc justificate raportate la situatia actuala, compromisul pe care trebuie sa il fac este la zona.

Prin urmare, ce zone recomandati din punct de vedere al potentialului de crestere pe viitor?

Cateva exemple: Titanul nou – infrastructura extrem de deficitara si nesigura pentru pietoni (strazile de sat, foarte inguste); nu stiu in ce stadiul este infrastructura canalizarii (vezi cazuri popesti leordeni);

Militari – miros de gunoi, poluare foarte multa, infrastructura proasta.

Zona nord – Bucurestii noi – miros de gunoi (vezi atra urban resort)

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
24 Aug 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Din detaliile furnizate, nu reusim sa ne formam o imagine completa asupra prioritatilor / criteriilor esentiale pe care vi le-ati in stabilit in alegerea proprietatii.
Vorbind despre Bucuresti, un oras in continua dezvoltare inca din anii ‘90, toate zonele mentionate (cartierele marginale) dispun deja de infrastructura de baza, de un confort minim necesar. De asemenea, fiecare dintre aceste zone pastreaza un anumit potential de crestere viitoare, au avantaje, dar si dezavantaje care se pot sau nu regla / diminua cu timpul.
Recomandarea noastra este sa va consultati cu un broker imobiliar cu experienta; acesta cunoaste foarte bine piata, va poate sfatui si poate identifica proprietati adecvate nevoilor si asteptarilor dumneavoastra. Regasiti aici lista noastra actualizata cu agentiile imobiliare din Bucuresti: http://www.imobiliare.ro/feedback_102114 – le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Am dori totusi sa completam lista de cartiere pe care ne-ati comunicat-o cu inca 3, accesibile si cu o popularitate in crestere in ultimii ani:
- Pantelimon / Lacul Pantelimon – o zona mai ‘aerisita’ in prezent, cu dezvoltari rezidentiale noi si vechi, individuale si colective.
- Sos. Giurgiului – zona in plina transformare (pozitiva) in ultimii ani.
- Drumul Taberei – cartier foarte dezvoltat care va dispune in viitorul apropiat si de metrou.
Cateva articole care trateaza aceasta tema:
http://www.imobiliare.ro/feedback_121480
https://www.wall-street.ro/articol/Money/233510/imobiliare-ro-pretul-unei-locuinte-in-cartierele-ieftine-din-bucuresti.html#gref
https://www.wall-street.ro/top/Real-Estate/75868/Top-5-cele-mai-ieftine-zone-rezidentiale-din-Bucuresti.html?full#gref
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0