Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Dascalu Cristina a întrebat

prețul echitabil

publicat pe 1 iul. 2021 in categoria Chiriași

Care considerați că este diferența de preț corectă între un ap situat pe bdul Unirii, imediat lângă Tribunalul nou, având vedere la bulevard, et. 3/5 și un ap aproape identic, situat la aprox 800 m de tribunal, pe Mircea Vodă, vedere stradală – bis Dobroteasa, et. 6/8?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
2 iul. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Cele doua apartamente mentionate sunt situate in aceeasi zona – Unirii; din punctul acesta de vedere, pretul pe metru matrat util este acelasi: 2035 E (statistici complete puteti consulta accesand oricare anunt similar din portal - rubrica “Detalii despre preturi si costuri” – “Vezi detalii” – “Statistica pret pe piata”). Diferentele se pot face la nivelul caracteristicilor fiecarui imobil: compartimentare, finisaje si imbunatatiri, accesul la mijloacele de transport in comun (aici, cel situat de Bdul Unirii ar avea un plus), posibilitati de parcare etc.
Prin urmare, recomandarea noastra este sa analizati cele doua optiuni in functie de nevoile si asteptarile dumneavoastra. Daca raman totusi semne de intrebare / neclaritati, puteti apela la un evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro/pagini/tabloul-asociatiei).
De folos poate fi si contactarea unui broker imobiliar specializat care va poate sfatui si, pe baza colaborarilor proprii, va poate oferi si servicii de evaluare de specialitate.
Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: https://www.imobiliare.ro/feedback_317520 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”..
Va dorim mult succes si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.