Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
g_adam2003 a întrebat

Pretul unui teren in Timisoara – Zona Freidorf

publicat pe 27 mai 2020 in categoria Cumpărători

Detin un teren in proprietate pe care doresc sa il vand si nu stiu care ar fi pretul pietei la acest teren. Stiu doar ca anul trecut in aprilie cineva de pe aceeasi strada anuntase ca vinde parcela cu 110 euro/mp. La acel moment nu era bagata pe strada apa si canalul. Acum din martie este.

Terenul este situat in zona de case de dupa linia ferata paralela cu strada Ardealul. Strada unde se afla parcela este Maximilian Fremaut. Suprafata 606 mp. Front stradal de 18 metri. Pe strada este gaz, apa, canal. Strada este pietruita. Curent se poate trage de la 20 de metri de pe strada perpendiculara pe strada unde se afla parcela, strada care este asfaltata. Practic parcela este situata la 20 de metri de asfalt.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
29 mai 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Reluam recomandarea de a apela la serviciile unui broker imobiliar cu experienta – lista acestora poate fi consultata aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_153164
Puteti de asemenea sa va adresati unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro). Costurile unei evaluari de specialitate nu sunt ridicate, iar raportul va tine cont de toate caracteristicile, dar si de starea de fapt a terenului.