Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
mircea.costineanu a întrebat

preturile reale de vanzare ap. 2 camere zona Obor

publicat pe 11 Dec 2019 in categoria Proprietari

Perioada vanzarii 2013-2019

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
4 răspunsuri de la experți 3 răspunsuri de la cititori
avatar
proprietar a răspuns:
12 Dec 2019
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta. Statistici complete cu privire la preturile de vanzare ale apartamentelor dintr-o anumita zona din Bucuresti, dintr-o anumita perioada, se pot realiza la cerere, de catre colegii nostri de la Analize Imobiliare - https://www.analizeimobiliare.ro/
Informatii de interes despre evolutia preturilor apartamentelor din Bucuresti , inclusiv din anii anteriori, puteti regasi in mai multe surse:
- in sectiunea noastra dedicata, “Indicele Imobiliare.ro” (http://www.imobiliare.ro/feedback_93596), regasiti informatii la zi despre preturile medii ale apartamentelor, pentru fiecare mare oras in parte. Tot aici, in partea de jos a paginii, sunt prezentate comparatii cu luna trecuta / anul trecut.
- informatii pentru fiecare zona in parte (insa nu pentru perioada 2013-2019) regasiti in paginile de detaliu ale anunturilor asemenatoare celor de interes: initiati o cautare in portal - apartamente de vanzare, 2 camere / zona Obor - si accesati oricare anunt rezultat la cautare; in partea de jos a paginii de detaliu, exista o rubrica informativa denumita “Pretul proprietatii in piata”; toate informatiile de aici (inclusiv detaliile suplimentare) sunt furnizate pe baza analizelor pe zone, nu pe intreaga localitate.
- Raportul Pietei Imobiliare / Rezidential / Trimestrul 3 – 2019. Regasiti aici, printre multe altele, infomatii depre preturi, cerere, oferta, tranzactii. Raportul poate fi descarcat de aici: https://www.analizeimobiliare.ro/Raport_T3_2019/index.html
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

0