Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Alina a întrebat

Proiectul dau casa veche pe una noua in rate fara

publicat pe 19 Aug 2018 in categoria Cumpărători

Am un apartament cu 2 camere semidecomandat, central si vreau sa il dau si sa cumpăr o casa cu rate fara avans

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
22 Aug 2018
  • imobiliare.ro

Intelegem din mesajul dumnevoastra ca sunteti interesat de un schimb plus diferenta in rate sau de realizarea a doua tranzactii simultane - vanzare apartament / cumparare casa.

In titlu, faceti referire la un proiect - banuim ca este vorba despre implementarea de catre dezvoltatori, in timpul anilor de criza imobiliara, a unor programe care prevedeau schimbarea locuintei vechi cu una noua, intr-un sistem de finantare mai rapid, mai simplu si mai avantajos pentru proprietari. Acestea au fost programe de simulare a pietei cu termen limitat, in prezent nu se mai regasesc in promotiile dezvoltatorilor.

Pentru a verifica optiunile curente, va sfatuim sa identificati mai intai cateva imobile de interes. Contactati reprezentantii de vanzari si discutati despre posibilitatea de a va sprijini cu aceste doua tranzactii - este foarte probabil ca acestia sa poata intermedia ambele operatiuni - sau poate, in urma analizei situatiei, identifica alte optiuni avantajoase.

Daca doriti sa contactati direct o agentie imobiliara care sa identifice solutiile de vanzare si cumparare, regasiti pe site-ul nostru o lista actualizata: https://www.imobiliare.ro/agentii

0