Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Elena- Liliana Gheorghe a întrebat

Schimb de locuinta

publicat pe 9 iul. 2021 in categoria Cumpărători

Am o casa la curte compusa din trei camere , bucatarie, baie. Casa are centrala pe gaze, geamuri termopan, parchet. Apa , provine de la hidrofor. Curtea are 1285 de mp. Casa este situata in jud Ilfov . As vrea sa fac un schimb cu o casa, tot la curte, insa ceva mult mai mic ca suprafata de teren. Va , intreb, ce sanse as avea?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
12 iul. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Piata imobiliara din judetul Ilfov este foarte dinamica si atractiva; prin urmare, consideram ca exista sanse destul de bune pentru concretizarea planurilor dumnevoastra. In prezent, sunt active in portal 12 anunturi vanzare case in Ilfov, care contin si mentiunea ‘schimb’: https://www.imobiliare.ro/feedback_318414
Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile unui broker imobiliar cu experienta – acesta cunoaste foarte bine piata locala, va poate indruma si poate identifica si variante de tranzactionare. Lista agentiilor imobiliare este dispnibila aici: https://www.imobiliare.ro/feedback_318415 - puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.