Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
George a întrebat

Sunt romanii cei mai parveniti primitivi din lume? Costul unui metru…

publicat pe 15 Dec 2012 in categoria Cumpărători

Sunt romanii cei mai parveniti primitivi din lume?
Costul unui metru patrat de apartament din New York, Chicago, Hong Kong, Tokyo, Londra (cele mai avansate societati din lume) este intre 1000 si 40000 Euro, cu 80% din tranzactii implicand costuri de 3000-10000 Euro/mp. Aceste societati ofera DE MII DE ORI MAI MULT DECAT ROMANIA!. Asadar, cum explicati aberatia ca in Ro se vehiculeaza preturi de 1000 Euro/mp cand societatea ofera de mii de ori mai putin? (Ma refer la calitatea vietii, standardul de viata, perspective profesionale, protectia juridica, civila, etc..) Ro nu are perspective. E cea mai corupta si deficitara din Europa. Are cea mai prost educata patura muncitoreasca (tarani veniti la Buc. care mananca covrigi, scuipa si injura in public). 90% din cladiri sunt subrede si vopsite galben si roz. La ce bun izolatie termica daca blocul va cade la urmatorul cutremur?
In New York, un IT specialist si un taximetrist muncesc 4 si respectiv 10 ani sa stranga bani sa-si cumpere un apartament intr-o suburbie (Queens, Brooklyn).
Numai cei care nu au calatorit ma pot contrazice. Un om cerebral si educat prefera un 50 mp in Hong Kong decat o vila in Bucuresti. Singura viata care iti e data nu merita traita in mocirla din Ro, mai cu seama ca e foarte costisitor sa traiesti in mocirla asta.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
31 Jan 2013

Cunosc 2 din pietele mentionate. Nu mi se pare ca aveti dreptate. Cat despre romani, primitivi sau nu, mai bine sa va duceti in fata unei oglinzi si sa va adresati aceeasi intrebare. Romania nu este ce a fost acum 10 – 20 de ani. Acum sunt si o gramada de oameni de calitate. Daca nu au fost intalniti de catre dvs., nu inseamna ca ei nu exista.

Raporteaza

0