Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Dan Andrei a întrebat

Suprasaturatie in zone popeste leordeni

publicat pe 16 ian. 2020 in categoria Cumpărători

Buna ziua, as vrea sa imi dati un sfat in legatura cu evolutia pietei in zona Popesti Leordeni, dimitrie lenoida. si pipera/baneasa. Vad ca se construieste in prostie si din punctul meu de vedere oferta este mai mare ca cererea din piata. Cam toate apartamentele sunt cumparate in faza de proiect. Ce parere are un expert in legatura cu aceastsa intreabare. multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
20 ian. 2020
  • imobiliare.ro

Cu siguranta, piata imobiliara din Bucuresti este in crestere, tendinta ce se mentine constanta, iar cele doua zone mentionate (sud si nord) sunt considerate atractive, se transforma si se dezvolta continuu.
In ceea ce priveste o investitie, consideram ca un criteriu important este bugetul disponibil corelat cu tipul / tipurile de imobile dorite. Zona de nord presupune preturi mai mari pe mp. Chiriile sunt mai mari, deci randamentul mediu se mentine, insa investitia initiala este mai consistenta.

Imobiliare.ro ofera vizitatorilor, in diverse sectiuni, statistici legate de evolutia preturilor apartamentelor din Bucuresti:
- in sectiunea noastra dedicata, “Indicele Imobiliare.ro” (http://www.imobiliare.ro/feedback_93596 ), regasiti informatii la zi despre preturile medii ale apartamentelor, pentru fiecare mare oras in parte. Tot aici, in partea de jos a paginii, sunt prezentate comparatii cu luna trecuta / anul trecut.
- in sectiunea apartamente, in paginile de detaliu ale anunturilor, sunt informatii pentru fiecare zona in parte: initiati o cautare in portal – apartamente, numar camera, zona - si accesati oricare anunt rezultat la cautare; in partea de jos a paginii de detaliu, exista o rubrica informativa denumita “Pretul proprietatii in piata”; toate informatiile de aici (inclusiv detaliile suplimentare) sunt furnizate pe baza analizelor pe zone, nu pe intreaga localitate.
- Raportul Pietei Imobiliare / Rezidential / Trimestrul 3 – 2019. Regasiti aici, printre multe altele, informatii depre preturi, cerere, oferta, tranzactii. Raportul poate fi descarcat de aici: https://www.analizeimobiliare.ro/Raport_T3_2019/index.html Va recomandam sa urmariti stirile noastre, in curand va fi publicat si raportul pentru trimestrul 4.
- articole de specialitate; aparitii recente pe aceasta tema:

http://www.imobiliare.ro/feedback_101520

http://www.imobiliare.ro/feedback_101522

In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.