Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
george_dima a întrebat

teren de vanzare

publicat pe 16 sept. 2020 in categoria Proprietari

Buna ziua, avem de vanzare un teren cu o suprafata de 2801 mp in Jilava, Am vrea un sfat in legatura cu pretul de vanzare, va putem pune la dispozitie toate detaliile legate de proprietate. Multumesc, laura.dima@ro.crh.com sau george_dima@hotmail.com 0745609736

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
17 sept. 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Consideram ca cel mai in masura sa va ajute sa determinati valoarea de piata a proprietatii este un evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro/). Costurile unei expertize de specialitate nu sunt ridicate, iar raportul va tine cont de toate caracteristicile, dar si de starea de fapt a terenului.
Puteti, de asemenea, sa solicitati consultanta din partea unui broker cu experienta; agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi si servicii de evaluare. Regasiti aici lista actualizata cu agentiile din Bucuresti/Ilfov: http://www.imobiliare.ro/feedback_185610 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.