Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Denes a întrebat

Vand apartament in Brasov. bul Grivitei 65

publicat pe 12 mai 2019 in categoria Cumpărători

Lacuesc in Italia, daca ajunge un act de inputernicire dela un notar ptr vanzarea apartamentului din Brasov bul grivitei 65 sc. B ap 37 etaj 10. si la ce preti. daca sintei de accord cu vanzarea apartamentului,. Multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
13 mai 2019
  • imobiliare.ro

Legat de actele necesare pentru tranzactionarea imobilului, ati primit un raspuns complet din partea expertilor cu care colaboram: http://www.imobiliare.ro/feedback_23626

Adaugam mentiunea ca, pentru a imputernici o persoana din tara sa faca toate demersurile privind vanzarea apartamentului, puteti merge la un notar autorizat din Italia. Imputernicirea respectiva, pentru a fi valabila in Romania, va trebui apostilata la consulat. Pentru intocmirea actului, aveti nevoie si de actul de identitate / datele de identificare ale imputernicitului. Va recomandam sa treceti in procura, cat mai detaliat, toate activitatile pe care imputernicitul le poate intreprinde in numele si pe seama dumneavoastra, astfel incat sa nu intampine dificultati in relatia cu autoritatile locale si sa nu trebuiasca sa refaceti actul.

Pentru a afla pretul apartamentului si timpul estimat de vanzare, va sfatuim sa utilizati aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_4252 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.

Daca doriti sa incepeti deja demersurile de vanzare, puteti publica anuntul pe site-ul nostru, accesand link-ul: http://www.imobiliare.ro/feedback_3576 Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri.

Pentru a primi sprijin si servicii de specialitate, credem ca cel mai util ar fi sa apelati la un broker imobiliar; acesta cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui cu privire la cererea de apartamente. Pentru a gasi o agentie imobiliara din zona dumneavoastra, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_23634 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.