Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Ioana a întrebat

Vand sau inchiriez?

publicat pe 4 nov. 2018 in categoria Investiții

Buna ziua,
As dori sa va cer sfatul cu privire la vanzarea sau inchirierea unui apartament pe care il detin. Apartamentul este localizat la Piata Unirii (Bucuresti), langa magazinul Unirea, la 2 minute de metrou si are o suprafata de 90 mp. Are 3 camere, dressing, o baie, 2 balcoane, camara, debara, etaj 4/6, an constructie 1930, neincadrat pe nicio lista de risc seismic, complet renovat cu finisaje lux, ferestre termopan cu rama de lemn stratificat, centrala proprie, bucatarie mobilata lux (Rovere), dressing si dulapuri pe holuri, aer conditionat, partial mobilat, loc de parcare in curtea interioara a blocului.
As avea nevoie de un sfat, fie chiar si contracost printr-o colaborare cu dumneavoastra, privind valoarea apartamentului pe piata imobiliara, in vederea inchirierii sau vanzarii, avand in vedere si evolutia pietei pe termen lung, data fiind vechimea imobilului. Desi zona este foarte buna si apartamentul ofertant pentru inchiriere, exista riscul ca in viitorul apropiat sa fie incadrat intr-o clasa de risc seismic, si atunci sa ii scada valoarea destul de mult.
Multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
Ioana Negoita-Tiu

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Anca Toma a răspuns:
6 nov. 2018
  • imobiliare.ro

Ca un prim pas, puteti afla pretul proprietatii dumneavoastra si timpul estimat de vanzare utilizand aplicatia noastra - Pret Expert: https://www.imobiliare.ro/pret-expert/detalii-generice Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.
In al doilea rand, pentru a identifica o agentie imobiliara activa din zona de interes, va recomandam sa accesati lista actualizata cu agentiile din Bucuresti: https://www.imobiliare.ro/agentii/bucuresti
O alta metoda de identificare a unui broker specializat in imobile din categoria celui pe care il detineti este sa cautati pe site-ul nostru proprietati similare. De exemplu, simuland o cautare, pe apartamente cu trei camere, Piata Unirii, proprietati de lux, am gasit 6 anunturi, administrate de catre Coldwell Banker - CBAR Downtown SRL - prin agentii Cornel Apostu (0752.021.500) si Anne Marie Ionescu (0747.100.163). Regasiti cautarea aici: https://www.imobiliare.ro/vanzare-apartamente/bucuresti/p-ta-unirii?id=114607460