Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
anna nagy a întrebat

Vânzare cumpărare

publicat pe 31 mart. 2021 in categoria Cumpărători

Mama soțului meu este proprietarul unei case care ia fost vândută de mama ei .și soacra nea vrea sa o vândă soțului meu dar el are încă 2 frați.care sunt pașii care trebuie urmați și ce se poate face ca cei doi frați sa nu aibă parte.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
2 apr. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Proprietarul imobilului poate dispune dupa propria vointa de acesta, indiferent de existenta unor potentiali succesori. Daca modalitatea de transmitere a dreptului de proprietate este un contract de vanzare-cumparare, cu un pret sincer, real si serios, atunci nu ar trebui sa difere cu nimic, in ceea ce priveste validitatea si opozabilitatea, de vanzarea catre oricare alta persoana (dupa cum aratam, proprietarul poate alege oricand sa vanda, atat timp cat are capacitate deplina de exercitiu, oricarei persoane care poate cumpara respectivul bun).
Recomandarea noastra este sa va consultati, impreuna cu soacra, cu un notar public – acesta este singurul in masura sa va ofere informatii corecte si complete, precum si indrumari.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.