Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Administrator Agentie Imobiliara, Bucuresti

Adrian Nata
Sincron Imobiliare

activitate recentă 25 May 2021 la 08:11
avatar
5/5 rating
sfaturi
1 evaluări
primite
2 sfaturi
oferite

Descriere

Am început activitatea de agent imobiliar în 2008. După câteva tranzacții reușite, constatând că dacă îți faci treaba corect, clienții apreciază și te recompensează cu dreptate, chiar dacă nu la nivelurile de dinainte de criză, am hotărât să înființez un PFA. În aprilie 2009, porneam la drum singur, lucrând de acasă, cu toate cele necesare desfășurării activității.
În martie 2011, activitatea crescând, am înființat firma Sincron Imobiliare, am deschis biroul, unde ne-am statornicit și ne desfășurăm activitatea de aproape opt ani, pe Aleea Eprubetei nr. 15-17, în plan secund de bulevardul Camil Ressu (zona Ilioara, metrou Nicolae Grigorescu) și am făcut angajări. Firma a crescut, iar la un moment dat eram o echipă de opt agenți care se ocupau în principal de sectoarele 2 și 3 din București. Din 2013, am hotărât să nișăm activitatea agenției doar pe sectorul 3, iar de atunci lucrăm cu prioritate ofertele și cererile din cartierele din acest sector.
Despre mine, nu știu dacă se cuvine s-o fac, dar pot să spun că sunt punctual, îmi respect îndatoririle si încep orice activitate în care sunt angajat cu toată energia de care sunt capabil. Sunt modest, nu caut laude, dar am încredere în puterile mele și, odată cu experiența, dacă vin, mă străduiesc să fiu vrednic de ele.
Mă simt măgulit de faptul că Imobiliare.ro mă consideră unul dintre experții din piață și voi face tot ce pot să nu dezamăgesc.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 2 sfaturi
Adrian Nata a răspuns:
13 mart. 2019
  • Sincron Imobiliare
  • Administrator Agentie Imobiliara
  • Bucuresti

Cred că cel mai bine căutați să închiriați în regim hotelier. Sunt agenții care se ocupă de astfel de închirieri, le găsiți pe site-urile specializate. Cele ce promovează pe Imobiliare sunt, în principal, cu termen lung. Ținând cont că veți închiria pe o perioadă ”mai lungă”, puteți încerca să negociați prețul pe care îl au afișat pe ziua de închiriere. Mult succes!

  • Rating răspuns -/-
  • 0 evaluări
Adrian Nata a răspuns:
11 feb. 2019
  • Sincron Imobiliare
  • Administrator Agentie Imobiliara
  • Bucuresti

Vă recomand să căutați agenți imobiliari care au deja în portofoliu case de vânzare în localitatea în care aveți și dumneavoastră. Gășiți în linkul de aici https://www.imobiliare.ro/agentii/constanta?id=2957313 agențiile care vând în Coiciu. Alegeți de aici, contactați-i și stabiliți o întâlnire pentru evaluare. Eu aș contacta 2-3 agenții și aș oferi exclusivitate celei care mi s-ar părea cea mai serioasă. Succes!

  • Rating răspuns 5/5
  • 1 evaluări