Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Property Manager, Bucuresti

Alina Goleanu
Quality Home Consulting SRL

activitate recentă 23 Jan 2020 la 14:42
avatar
4.4/5 rating
sfaturi
5 evaluări
primite
1 sfaturi
oferite

Descriere

The Estate este prezenta in piata imobiliara din Bucuresti incepand cu 2012, oferind servicii de administrare a proprietatilor inchiriate. Clientii nostri sunt persoane ocupate, proprietari a minim un apartament de inchiriat in zonele centrale sau semicentrale ale Bucurestiului, care pun pret pe timpul liber si vor sa scape de grijile pe care le presupune inchirierea si administrarea unui apartament.
Scopul nostru este de a mentine proprietatea inchiriata catre un chirias de calitate pe un termen cat mai lung. Ne ocupam de tot procesul, incepand cu pregatirea proprietatii pentru inchiriere, promovare, negociere si contractarea apartamentului cu un nou chirias. Dupa intrarea chiriasului in apartament, ne ocupam de preventia si rezolvarea problemelor tehnice care pot aparea la proprietate, urmarim platile chiriasului si ne asiguram ca termenele de plata sunt respectate, ne ocupam de inregistrarea contractelor la Administratia Financiara, mentinem constant relatia cu locatarul.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 1 sfaturi
Alina Goleanu a răspuns:
20 ian. 2020
  • Quality Home Consulting SRL
  • Property Manager
  • Bucuresti

Buna ziua,
Latura de Property Management reprezinta activitatea principala a companiei noastre. Preluăm toate treburile administrative pre și post închiriere, închiriind și apoi administrând proprietatea în numele proprietarilor. Ne ocupam de rezolvarea problemelor tehnice din apartamente, verificari si efectuari plati, consultanta si suport chirias, gestionare relatie cu Anaf.
Informatii suplimentare puteti gasi pe www.theestate.ro, unde ne puteti contacta pentru a discuta mai multe detalii.
Multumim,
Alina

  • Rating răspuns 4.4/5
  • 5 evaluări