Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Chief Customer Officer, Cluj-Napoca

Carmen Simona Rusz
Blitz Imobiliare

activitate recentă 11 Mar 2019 la 08:59
avatar
1/5 rating
sfaturi
1 evaluări
primite
2 sfaturi
oferite

Descriere

Ocup functia de Chief Customer Officer din anul 2015 in cadrul departamentului de Customer Care, acesta fiind nucleul care gestioneaza relatia cu toti clientii companiei.

Cel mai important aspect pentru mine in momentul in care m-am alaturat echipei a fost sansa de dezvoltare profesionala dar si personala.
Dezvoltarea a venit atat cu ideile inovatoare puse in practica, cat si cu perfomanta tehnologiei cu care se lucreaza in acest moment in cadrul departamentului de Customer Care si nu numai.

In relatiile cu clientii nostri prima impresie este cheia unei colaborari eficiente si de succes, tocmai de aceea prin rolul meu de coordonator este foarte important sa transmit o atitudine pozitiva si constructiva celor din jurul meu. Un alt aspect important la care tin este evitarea situatiilor conflictuale dintre colegi si gestionarea in mod optim a timpului de lucru pentru productivitate si rezultate pe masura.

Printre competentele pe care le detin amintesc:
- foarte bune abilitati de comunicare si organizare;
- eficienta in conditii de stres;
- atitudine proactiva, pozitiva, orientata spre rezultate;
-multitasking.

Motto personal: "Esti ceea ce gandesti".

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 2 sfaturi
Carmen Simona Rusz a răspuns:
4 apr. 2018
  • Blitz Imobiliare
  • Chief Customer Officer
  • Cluj-Napoca

Buna ziua,
Cel mai des pentru venituri din strainatate se solcitata un coplatitor care sa realizeze venituri in Romania. Dobanda si costurile creditului pot sa fie diferite pentru veniturile din strainatate. Trebuie sa fi lucrat minim 6 luni in tara respectiva si aveti contractul de munca pe perioada nedeterminata.

  • Rating răspuns 1/5
  • 1 evaluări
Carmen Simona Rusz a răspuns:
26 mart. 2018
  • Blitz Imobiliare
  • Chief Customer Officer
  • Cluj-Napoca

Buna ziua, PFA-UL este necesar sa aiba un an vechime. Ca si venit eligibil poate fi considerat inclusiv minimul pe economie dar asta inseamna ca va veti incadra la o suma imprumutata mica. Astfel in functie de venitul pe care il aveti declarat se poate face un calcul pentru a vedea care este suma maxima pe care o puteti imprumuta. O zi frumosa!

  • Rating răspuns -/-
  • 0 evaluări