Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Broker Imobiliar, Timisoara

Sorin Horotan
Horotan Imobiliare

activitate recentă 16 Jul 2018 la 12:32
avatar
-/- rating
sfaturi
0 evaluări
primite
0 sfaturi
oferite

Descriere

Din 1980 sunt pamantean. Din 1983 sunt timisorean. In cei 3 ani dinainte, am locuit, cum se facea, la bunici, intr-un sat la vreo 40 de km de Timisoara.

Am locuit 24 ani in sudul Timisoarei, iar de 14 locuiesc in Nord. Si atunci si acum, intr-un apartament dintr-o cladire cu arhitectura sovietica.

De 16 ani lucrez in vanzari. Primii 3 ani au fost de incalzire, in retail. Urmatorii in vanzari consultative. In imobiliare am inceput in 2005, cand am intrat in echipa celor de imobiliare.ro, ca vanzator de servicii si produse catre agentiile imobiliare din Romania.

Din 2007 am preluat functia de director de vanzari, in cadrul imobiliare.ro. Au urmat ani frumosi in care am colindat tara in lung si lat cu "Vaccinul imobiliar anti-criza", primul eveniment educational desfasurat la nivel national, destinat breslei imobiliare. Am participat la primii pasi ai CPI, pe vremea cand un grup de imobiliaristi entuziasti se adunau la initiativa lui Iulian Niculae sub numele de "Serile de Joi"

Din 2011 am decis sa ma implic direct in piata imobiliara, ca atare am infiintat propria agentie numita Horotan Imobiliare si am hotarat ca sloganul acesteia sa fie "imobiliare dedicate", intrucat pasiunea mea este sa fiu de folos oamenilor.

In primii ani am lucrat in regim de intermediere, cu toate acestea am fost prima agentie imobiliara timisoareana ce a iesit pe piata, in Decembrie 2011, cu o promotie in care toate proprietatile de vanzare au fost oferite in regim de comisionare nula de la cumparator.

Din ianuarie 2017 toate proprietatile rezidentiale de vanzare le tranzactionam in regim de reprezentare exclusiva, ceea ce inseamna comision 0% aplicat cumparatorului.

Inteleg concurenta, insa sunt convins ca solutia este colaborarea. Ca atare din momentul in care am intrat activ in piata imobiliara, am dat curs tuturor oportunitatilor de business ce s-au deschis datorita colegilor de breasla, atat din Timisoara, cat si din restul tarii.

Imi exercit profesia de vanzator avand in vedere, ca in fata mea se afla un om, abia apoi un client. Cu privire la bani, desigur ii urmaresc in profesia mea, insa stiu ca banii sunt doar consecinta fireasca a lucrului bine facut.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro