Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 Septembrie 2013

Succes în real estate: La 20 ani, Regatta anunță relocarea în Primăverii, cel mai verde cartier (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 23 Septembrie 2013

sediu nou regattaCompania de consultanță își dorește să fie mai aproape de categoria de clienți pe care o deservește.

În anul în care sărbătorește 20 de ani de existență pe piața românească de real estate, compania Regatta face un pas în plus către viitor și intră într-o nouă etapă prin relocarea într-un nou sediu, menit să o aducă mai aproape de targetul său. Astfel, sub deviza “Open Your Future!”- sloganul campaniei aniversare -, Regatta renunță la sediul din Virgil Madgearu pentru a se muta în cartierul Primăverii, pe strada Alexandru Pușkin, numărul 30. “Având în vedere faptul că majoritatea clienților nostri, fie că sunt clienți corporate (bănci, ambasade, companii multinaționale), fie că sunt persoane fizice, se află în zona Primăverii, mutarea în Pușkin 30 a părut un pas firesc pe care trebuia să-l facem la 20 de ani. Vorbim despre o evoluție naturală, întrucât ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noști”, a declarat Eduard Uzunov, președintele Regatta.

De-a lungul celor 20 ani de activitate, Regatta și-a construit o reputație solidă pe segmentul rezidențial (cu cele două componente ale sale: vânzări și închirieri), fiind recunoscută pentru proprietățile de lux pe care le intermediază în zone precum Primăverii, Dorobanți sau Herăstrău, cele mai bine cotate din București.
Relocarea în Primăverii vine însoțită și de noi obiective de atins pentru compania Regatta: “Ne propunem ca în următoarea perioadă, într-o economie care devine din ce în ce mai puternică, să ne dublăm afacerile și tranzacțiile. Pe piața închirierilor prețurile s-au stabilizat, s-a creat un echilibru și putem vorbi despre o evaluare mult mai corectă a spațiilor de închiriat în funcție de zonă/locație/finisaje, ceea ce, în urmă cu ceva timp, când prețurile scădeau vizibil de la o lună la alta, era greu de evaluat. Acest lucru ne face să fim încrezători în evoluția tranzacțiilor noastre din următoarea perioadă”, completează Eduard Uzunov.

De 20 de ani, Regatta este unul dintre cele mai de încredere branduri românești și brandul-lider în domeniul imobiliar. În anul 2013, pe parcursul căruia sărbătorește împlinirea celor 20 de ani de activitate, Regatta poate fi cu ușurință descrisă ca fiind “The Real Estate Company” – cel mai solid brand românesc de real estate și una dintre cele mai importante companii cu capital integral românesc. Celebrarea a 20 de ani reprezintă o sărbătoare fără precedent în istoria companiei Regatta, dar și o ocazie perfectă pentru a reafirma valorile, identitatea și personalitatea brandului Regatta – acum, și prin intermediul noului sediu, din strada Alexandru Pușkin, numărul 30.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *