Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
22 feb. 2018

Sunteți așteptați la primul și cel mai important eveniment imobiliar al anului: SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Spuneți parola IMOBILIARE.RO la intrare și veți avea acces gratuit, cu condiția să fiți însoțit de către un plătitor de bilet.

Dacă sunteți în căutarea unui apartament sau a unei case și sunteți dornici să vă mutați anul acesta, atunci acest mesaj a ajuns la momentul potrivit… Salonul Imobiliar București va avea loc între 2 și 4 martie la Palatul Parlamentului și este prima ocazie să achiziționați o proprietate anul acesta. Trebuie să știți că anul 2018 este unul în care piața imobiliară se așază din nou pe temelii sănătoase, în care cererea întâlnește oferta la cel mai bun și corect preț de până acum.

ACCES în zona expozițională a Salonului Imobiliar
Intrați plini de așteptări, speranțe și vise în zona expozițională. Aici vă vor întâmpina la tot pasul ansamblurile rezidențiale, dar și agențiile specializate în vânzarea de apartamente în blocuri vechi, construite înainte de anii ‘90, precum și în închirieri. Toate ofertele vor fi mai ușor de obținut dacă doar întindeți brățara și permiteți scanarea – veți primi ofertele în cel mai scurt timp.

Pe o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați vă întâmpină aproape 100 de expozanți, cu peste 15.000 de apartamente. Prețurile apartamentelor pot începe de la 19.900 de euro, iar, pentru cele mai scumpe, ‘the sky is the limit’.

În continuare, multe dintre oferte provin din zona apartamentelor din blocuri vechi și vă așteaptă muuulte astfel de oferte ale agențiilor prezente în premiera la Salonul Imobiliar.
Și, cum traseul poate fi lung, iar decizia de achiziție nu atât de simplu de luat, vă recomandăm pauzele de împrospătare și revenirea în zona de Lounge pentru a vă odihni pe canapelele moi, pentru o gură de apă sau o gustare rapidă.

ATRACȚII
În zona de Lounge, cu atracții, a Salonului Imobiliar, primiți GRATUIT:
– Șampanie
– Garderobă
– Concerte de pian
– inclusiv vestita și extrem de căutata înghețată tailandeză
– demonstrații/test-drive
– etc.

Ne dorim, desigur, să petreceți cel puțin o jumătate de zi în cadrul evenimentului și nu doar câteva minute. Știm că decizia achiziției unei proprietăți nu este una facilă și de luat pe fugă.

ACCES către Palatul Parlamentului
De oriunde ați veni, destinația finală va fi Palatul Parlamentului, zona Izvor-Piața Constituției, dacă este mai util așa.
Puteți utiliza intrarea C1 dacă veniți pe jos, iar taxiurile au acces, în principiu, și în curtea Palatului Parlamentului.

ACCES în Palatul Parlamentului
Odată ajunși la intrarea C1 din Palatul Parlamentului, veți găsi aici agenții de pază, agenții SPP și culoarul către cele două tipuri de cozi pentru acces în perimetrul expozițional. Un acces este RAPID, cu un timp de așteptare de maximum 3-4 minute pentru cei care vor să viziteze târgul.Timpul de așteptare este dat de limitarea filtrelor SPP, obligatorii în Palatul Parlamentului, filtre importante pentru siguranța dvs.

De asemenea, trebuie să știți că staff-ul Salonului este tot timpul la dispoziția dvs. pentru a vă îndruma.

ACCES în zona de atracții a Salonului Imobiliar București
După parcurgerea filtrelor SPP, achiziționarea biletului de acces sau pur și simplu verificarea invitației în posesia căreia vă aflați, aveți opțiunea de a vă înregistra datele pentru a obține o BRĂȚARĂ DE ACCES.
Brățara de acces a Salonului Imobiliar București vă permite să obțineți cu și mai multă ușurință informațiile necesare din partea expozanților, atât în timpul vizitării standurilor, cât și oricând după eveniment. Tot ce trebuie să faceți în timpul vizitării este doar să întindeți mâna și brățara se scanează, iar datele ajung automat în atenția expozanților cu oferte interesante pentru dvs.

SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI vă mulțumește și vă așteaptă!

Accesul vizitatorilor se face din Piața Constituției, la intersecția Bulevardului Libertății cu Bulevardul Națiunile Unite.

Programul de vizitare este următorul:
vineri: 12.00–19.00; ultima oră de intrare: ora 18.00;
sâmbătă: 10.00–19.00; ultima oră de intrare: ora 18.00;
duminică: 10.00–18.00, ultima oră de intrare: ora 17.00.

Detalii suplimentare găsiți la www.salonulimobiliarbucuresti.ro
și https://www.facebook.com/salonul.imobiliar.bucuresti/

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe