Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 sept. 2012

Ultimele 5 case disponibile în Cubic Residence! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Unităţile locative au 4 camere şi o suprafaţă utilă de 119 metri pătraţi.

Prin Cubic Residence ne-am dorit să creăm o nouă comunitate şi o nouă viziune asupra locuirii într-o capitală aflată în plină expansiune. Cubic Residence aduce o noutate pe piaţa imobiliară din Bucureşti prin arhitectura deosebită şi materialele de bună calitate utilizate.

Complexul imobiliar Cubic Residence se situează în zona de vest a Bucureştiului, la 10 minute de Parcul Moghioroş şi Plaza România şi 15 minute de AFI Palace Cotroceni. 
Accesul la mijloacele de transport în comun este facil, existând mai multe linii de autobuz în imediata apropiere, care fac legătura cu orice zonă din Bucureşti.
Centura oraşului se află în imediata apropiere şi poate fi utilizată foarte uşor pentru accesul la zona comercială Militari, Carrefour, Metro, Auchan, Decathlon, Fashion House cât şi către autostrada A1.

Oferta noastră propune şaisprezece module de case înşiruite, dezvoltate în cadrul unui teren privat. Accesul în complex se face direct din Prelungirea Ghencea, printr-o stradă privată, asfaltată şi iluminată.

Locuinţele dispun de suprafeţe generoase de lucru şi relaxare, atât interioare cât şi exterioare, iar camerele de la parter, ca şi cele de la etaj, sunt luminate şi amenajate după cele mai moderne standarde. Casele sunt construite din cărămidă Brixton de 30 de centimetri, iar izolaţia termică exterioară din polistiren expandat de 10 şi 15 centimetri. 
Hidroizolaţia acoperişului este realizată cu membrană bituminoasă cu ardezie pentru protecţie de razele ultraviolete.

La exterior, casele sunt finisate mixt, cu gresie porţelanată Marazzi de culoare maro şi cu tencuială decorativă albă, de tip bob de orez. Intrările în case şi logiile sunt placate cu granit.

La interior, pereţii sunt finisaţi cu ipsos şi vopsea lavabilă, iar tavanele sunt din rigips. Pardoseala din camere şi living este realizată din parchet stratificat de 8 milimetri, nuanţă stejar. În bucătărie, hol şi în baia de la parter s-au folosit plăci ceramice Roca, iar în băile de la etaj s-au folosit plăci ceramice Infiniti Stone Bianco.
Instalaţiile termice sunt alcătuite din centrale termice Saunier Douval de 32 kw şi boiler de 60 de litri inclus, ţevi de polipropilenă şi radiatoare de oţel.
 Toate obiectele sanitare provin de la furnizori de top pe piaţă, precum TECE, Hansgrohe.


Grădinile sunt dotate cu sisteme de irigaţie automatizate, cu temporizare, pentru întreţinerea gazonului. Ansamblul de locuinţe Cubic Residence dispune de toate utilităţile: energie electrică, apă, canalizare, gaze naturale.

Recent, Cubic Residence şi-a primit primii locatari, urmând ca, până la sfârşitul anului, jumătate dintre case să fie locuite.

În momentul de faţă, mai sunt disponibile doar 5 dintre cele 16 case din prima etapă a proiectului. Unităţile locative dispun de patru camere, au suprafeţe de 119 metri pătraţi şi pot fi achiziţionate la un preţ de 106.900 de euro – sumă ce include TVA, precum şi două locuri de parcare.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul nostru www.cubicresidence.ro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe