Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 Septembrie 2012

Ultimele 5 case disponibile în Cubic Residence! (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 01 Februarie 2013

Unităţile locative au 4 camere şi o suprafaţă utilă de 119 metri pătraţi.

Prin Cubic Residence ne-am dorit să creăm o nouă comunitate şi o nouă viziune asupra locuirii într-o capitală aflată în plină expansiune. Cubic Residence aduce o noutate pe piaţa imobiliară din Bucureşti prin arhitectura deosebită şi materialele de bună calitate utilizate.

Complexul imobiliar Cubic Residence se situează în zona de vest a Bucureştiului, la 10 minute de Parcul Moghioroş şi Plaza România şi 15 minute de AFI Palace Cotroceni. 
Accesul la mijloacele de transport în comun este facil, existând mai multe linii de autobuz în imediata apropiere, care fac legătura cu orice zonă din Bucureşti.
Centura oraşului se află în imediata apropiere şi poate fi utilizată foarte uşor pentru accesul la zona comercială Militari, Carrefour, Metro, Auchan, Decathlon, Fashion House cât şi către autostrada A1.

Oferta noastră propune şaisprezece module de case înşiruite, dezvoltate în cadrul unui teren privat. Accesul în complex se face direct din Prelungirea Ghencea, printr-o stradă privată, asfaltată şi iluminată.

Locuinţele dispun de suprafeţe generoase de lucru şi relaxare, atât interioare cât şi exterioare, iar camerele de la parter, ca şi cele de la etaj, sunt luminate şi amenajate după cele mai moderne standarde. Casele sunt construite din cărămidă Brixton de 30 de centimetri, iar izolaţia termică exterioară din polistiren expandat de 10 şi 15 centimetri. 
Hidroizolaţia acoperişului este realizată cu membrană bituminoasă cu ardezie pentru protecţie de razele ultraviolete.

La exterior, casele sunt finisate mixt, cu gresie porţelanată Marazzi de culoare maro şi cu tencuială decorativă albă, de tip bob de orez. Intrările în case şi logiile sunt placate cu granit.

La interior, pereţii sunt finisaţi cu ipsos şi vopsea lavabilă, iar tavanele sunt din rigips. Pardoseala din camere şi living este realizată din parchet stratificat de 8 milimetri, nuanţă stejar. În bucătărie, hol şi în baia de la parter s-au folosit plăci ceramice Roca, iar în băile de la etaj s-au folosit plăci ceramice Infiniti Stone Bianco.
Instalaţiile termice sunt alcătuite din centrale termice Saunier Douval de 32 kw şi boiler de 60 de litri inclus, ţevi de polipropilenă şi radiatoare de oţel.
 Toate obiectele sanitare provin de la furnizori de top pe piaţă, precum TECE, Hansgrohe.


Grădinile sunt dotate cu sisteme de irigaţie automatizate, cu temporizare, pentru întreţinerea gazonului. Ansamblul de locuinţe Cubic Residence dispune de toate utilităţile: energie electrică, apă, canalizare, gaze naturale.

Recent, Cubic Residence şi-a primit primii locatari, urmând ca, până la sfârşitul anului, jumătate dintre case să fie locuite.

În momentul de faţă, mai sunt disponibile doar 5 dintre cele 16 case din prima etapă a proiectului. Unităţile locative dispun de patru camere, au suprafeţe de 119 metri pătraţi şi pot fi achiziţionate la un preţ de 106.900 de euro – sumă ce include TVA, precum şi două locuri de parcare.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul nostru www.cubicresidence.ro.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Premium Modules Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Premium Modules Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe