Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
19 iun. 2014

Vânzări de 1,3 milioane de euro la Citadella Titan, în 3 luni (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Cele mai căutate au fost apartamentele cu două camere.

Premier Estate, compania de consultanță și vânzări asistate specializată în imobiliare, a înregistrat vânzări de 1,3 milioane de euro pentru ansamblul rezidențial Citadella Titan, în primele trei luni de la preluarea sa în portofoliu. În această perioadă de timp, în ansamblul cu cele mai înalte blocuri de locuințe din cartierul bucureștean Titan, au fost vândute în total 25 de apartamente, iar alte patru au fost închiriate. Cel mai bine vândute au fost locuințele cu două camere (13 unități), urmate de cele cu trei camere (zece unități) și garsoniere (două unități).

citadella Titan 1

Prin structura sa, Citadella Titan este un complex rezidențial modern, construit în conformitate cu cerințele actuale în materie de performanță energetică a clădirilor. Astfel, pe lângă aspectul estetic, cele două turnuri de 14 etaje sunt clădiri eficiente energetic, termoizolate, ce contribuie la reducerea necesarului de energie și a emisiilor poluante în mediul înconjurător. Din totalul de 224 de apartamente, mai sunt disponibile 167, distribuite astfel: 29 de garsoniere, 81 de apartamente cu două camere și 57 cu trei camere. Pentru garsoniere, prețurile pornesc de la 35.000 de euro (plus TVA), pentru cele cu două camere, prețurile pornesc de la 49.000 de euro (plus TVA), iar pentru cele cu trei camere, prețurile pornesc de la 65.000 de euro (plus TVA).

„După recordul stabilit în luna martie, acum ni se reconfirmă potențialul acestui proiect rezidențial, care, la doar trei luni de la intrarea în portofoliul nostru, a atins un nou maxim de vânzări. Ne încântă faptul că din ce în ce mai mulți potențiali cumpărători aleg Citadella Titan ca noua lor casă, un complex modern care le oferă beneficii precum situarea în cel mai «verde cartier bucureștean», care este Titan. Pe lângă confortul și siguranța necesare, ansamblul oferă numeroase avantaje pentru viitorii proprietari, constituind un cadru ideal pentru o familie.”

Andreea Comșa, Managing Director Premier Estate

Cartierul Titan este una dintre cele mai active zone ale Capitalei, cu aproape 100 de spații verzi și locuri de joacă, fiind locul ideal pentru Citadella Titan. În cadrul ansamblului rezidențial, proprietarii beneficiază de o serie de facilități precum zonă de relaxare, parcare (atât subterană, cât și supraterană), precum și serviciu de pază 24/24h. Amplasarea sa oferă acces ușor la toate mijloacele de transport – metrou, tramvaie, autobuze –, dar și către Autostrada Soarelui, care leagă Bucureștiul de stațiunile litoralului românesc. Ansamblul este potrivit și pentru familiile cu copii, deoarece în imediata sa apropiere se află mai multe grădinițe și școli, policlinici, spitale și hipermarketuri.

Despre Citadella Titan:
Construit pe o suprafață totală de 7.900 de metri pătrați, Citadella Titan a fost finalizat în două etape. În octombrie 2009 s-au încheiat lucrările la prima clădire, în timp ce, cu patru luni mai târziu, în februarie 2010, s-au finalizat și lucrările la cea de-a doua clădire. Fiind declarat în insolvență, ansamblul Citadella Titan a intrat, în luna februarie a anului trecut, sub administrarea judiciară a Euro Insol, firmă specializată în reorganizare judiciară.

Despre Premier Estate:
Premier Estate este o companie de consultanță și vânzări asistate specializată în imobiliare, cu o vechime de șase ani pe piață. În portofoliul său se află mai multe ansambluri rezidențiale, precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Circului ParkTower și Verdi Park Residence. Premier Estate și-a mărit recent portofoliul prin preluarea vânzărilor în ansamblurile Doamna Ghica Plaza și Green Vista Residence.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție la proiect au început deja, iar dezvoltatorul a și încheiat câteva antecontracte de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada Universităţii, numărul 9,...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
RE/MAX: Oportunități de investiții în Chișinău, Republica Moldova – de la teren de 9,7 ha la marginea orașului la clădire de birouri în centru (P)

Localizarea geografică favorabilă a țării vecine o face atractivă pentru potențialii investitori – cu atât mai mult cu cât aceasta are o piață imobiliară în curs de dezvoltare. La...

citește mai departe
Apartamente cu două și trei camere, finalizate, într-un ansamblu rezidențial liniștit, cu spații verzi, din estul Capitalei. Te poți muta imediat! (P)

Visezi la o locuință nou-construită, cu acces facil la facilitățile orașului, dar vrei să eviți agitația și supraaglomerarea? Acest proiect de mici dimensiuni poate fi exact pe gustul tău....

citește mai departe
Parfum de istorie cu esențe cosmopolitane: Armenească Residence, șansa ta de a locui în centrul Capitalei! (P)

Într-una din zonele care păstrează cel mai bine aerul Bucureștiului de altădată, datorită vechilor reședințe boierești și monumentelor arhitecturale, își face loc un nou ansamblu rezidențial. Situat în zona...

citește mai departe