Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
28 aug. 2014

Vânzări-record în luna iulie la Citadella Titan (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Prețurile pornesc de la 35.000 de euro (plus TVA) pentru garsoniere și de la 49.000 de euro (plus TVA) pentru apartamentele cu două camere.

Dezvoltatorii Citadella Titan, ansamblul cu cele mai înalte blocuri din cartierul bucureștean Titan, au vândut în luna iulie a acestui an un număr de 19 apartamente, înregistrând astfel un record în ceea ce privește numărul de unități contractate într-o lună de vară. Valoarea totală a unităților locative tranzacționate este de 961.994 de euro, plus TVA de 5%. Majoritatea cumpărătorilor au optat pentru apartamente cu două și trei camere, urmate în ordinea preferințelor de garsoniere.

citadella titan interior

În cinci luni de la intrarea complexului rezidențial în portofoliul companiei Premier Estate au fost vândute 39 de apartamente, în valoare totală de 1.940.132 de euro (plus TVA de 5%), proiectul bucurându-se de un real succes în rândul familiilor tinere. În acest moment mai sunt disponibile spre achiziție 148 de apartamente, cu prețuri începând de la 35.000 de euro (plus TVA de 5%) pentru garsoniere și de la 49.000 de euro (plus TVA de 5%) pentru apartamentele cu două și trei camere.

„Nu mai puțin de 123 de familii, constând în aproximativ 310 persoane, au ales să locuiască în acest complex. Rezultatele extrem de bune, mai ales pentru o lună de vară, demonstrează importanța unei strategii de vânzări și marketing imobiliar adaptată noilor condiții de piață și profilului clientului.”

Andreea Comșa, Managing Director Premier Estate

Citadella Titan include două clădiri eficiente energetic, cu câte 14 etaje. Amplasat în „cartierul verde” al Capitalei, complexul rezidențial pune la dispoziția locatarilor o serie de facilități, printre care o zonă de recreere amenajată cu spații verzi, loc de joacă pentru copii, 273 de locuri de parcare subterane și supraterane, serviciu de pază 24/24 h etc. Ansamblul oferă acces rapid la toate mijloacele de transport în comun – autobuze, tramvaie, metrou –, iar în imediata sa apropiere se află mai multe școli, grădinițe, hipermarketuri, policlinici și spitale, fiind astfel ideal și pentru familiile cu copii.

Citadella Titan se află în portofoliul companiei de consultanță și vânzări asistate Premier Estate din luna martie 2014. Cu o vechime de șase ani pe piața imobiliară, Premier Estate este reprezentantul de vânzări al mai multor ansambluri rezidențiale, precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Doamna Ghica și Green Vista.

Despre Citadella Titan:
Construit pe o suprafață totală de 7.900 de metri pătrați, Citadella Titan a fost finalizat în două etape. În octombrie 2009 s-au încheiat lucrările la prima clădire, în timp ce, cu patru luni mai târziu, în februarie 2010, s-au finalizat și lucrarile la cea de-a doua clădire. Fiind declarat în insolvență, ansamblul Citadella Titan a intrat în luna februarie a anului trecut sub administrarea judiciară a Euro Insol, firmă specializată în reorganizare judiciară.

citadella Titan ext nou
citadella Titan 3
citadella Titan 2

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție sunt programate să înceapă în perioada imediat următoare, iar apartamentele sunt deja disponibile pentru a fi (pre)contractate. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
RE/MAX: Oportunități de investiții în Chișinău, Republica Moldova – de la teren de 9,7 ha la marginea orașului la clădire de birouri în centru (P)

Localizarea geografică favorabilă a țării vecine o face atractivă pentru potențialii investitori – cu atât mai mult cu cât aceasta are o piață imobiliară în curs de dezvoltare. La...

citește mai departe
Apartamente cu două și trei camere, finalizate, într-un ansamblu rezidențial liniștit, cu spații verzi, din estul Capitalei. Te poți muta imediat! (P)

Visezi la o locuință nou-construită, cu acces facil la facilitățile orașului, dar vrei să eviți agitația și supraaglomerarea? Acest proiect de mici dimensiuni poate fi exact pe gustul tău....

citește mai departe
Parfum de istorie cu esențe cosmopolitane: Armenească Residence, șansa ta de a locui în centrul Capitalei! (P)

Într-una din zonele care păstrează cel mai bine aerul Bucureștiului de altădată, datorită vechilor reședințe boierești și monumentelor arhitecturale, își face loc un nou ansamblu rezidențial. Situat în zona...

citește mai departe