Iată ce părere au partenerii noştri de cursă lungă

Am aflat de Imobiliare.ro încă din 2002. Auzisem numai lucruri de bine: că au o echipă de ingineri receptivi, deschişi şi profesionişti. Spre satisfacţia mea, de-a lungul anilor s-a dovedit a fi reală această informaţie. Pot să spun că Imobiliare.ro este singurul site care a reuşit cu adevărat să ţină steagul sus în tot acest timp. Apreciez că s-au păstrat nişte reguli, cum ar fi acurateţea datelor şi cum se prezintă informaţia. Clienţii veniţi de pe Imobiliare.ro reprezintă o pondere foarte însemnată în business-ul nostru.

Valentin Teodorescu / Welt Imobiliare

Noi suntem printre primii clienţi Imobiliare.ro. în toţi aceşti ani am fost foarte mulţumiţi de rezultate şi de aceea am continuat să lucrăm împreună. Imobiliare.ro ne aduce clienţi şi destul de mulţi. Face o treabă foarte bună!

Sorin Coman / REMAX VIP Braşov

Eu am cu Imobiliare.ro o legătură de 5 ani. Ce m-a atras, a fost consultantul de vânzări Mariana Betea. Ea a fost interfaţa cu care am comunicat tot timpul. A venit de multe ori la Ploieşti să discutăm faţă în faţă, dându-mi sfaturi utile în momentele potrivite. A ştiut să mă ţină aproape chiar şi atunci când piaţa nu era prea prielnică. Oricum, am vrut să fiu prezentă pe Imobiliare.ro pentru că este chiar primul site de imobiliare din România. Un procent mare din clienţii mei vin de pe Imobiliare.ro.

Neagu Gabriela / Force Imob

Colaborăm foarte bine cu Imobiliare.ro. Tot timpul când am avut nevoie de ceva, echipa de acolo ne-a ajutat în timp util. Imobiliare.ro este un site cu o expunere foarte bună în online iar acest lucru ne ajută foarte mult în promovarea ofertelor noastre. Clienţii care vin de pe Imobiliare.ro vin targetat iar tranzacţiile se încheie mai repede. Am încercat mai multe softuri din piaţă pentru monitorizarea anunţurilor imobiliare dar MAP s-a dovedit a fi cel mai eficient. Apreciez foarte mult secţiunea de statistici din Admin Online - mă ajută să determin care sunt anunţurile neperformante şi să le acord mai multă atenţie.

Bogdan Dobriţoiu / General Service 2000

Lucrez foarte bine cu echipa Imobiliare.ro şi sunt mulţumită de colaborare. Siteul îmi aduce rezultate foarte bune iar în timp am şi renunţat la alte canale de promovare pentru a mă focusa mai mult pe Imobiliare.ro. Apreciez flexibilitatea echipei şi a serviciilor Imobiliare.ro.

Cornelia Geica / Centrul Imobiliar 2003

Piaţa imobiliară din Ploieşti este foarte dinamică, iar promovarea este un factor cheie pentru a reuşi să ajungem la clienţii noştri cu oferte mereu noi. Parteneriatul cu Imobiliare.ro s-a dovedit a fi de bun augur în cei aproape 7 ani de colaborare. Imobiliare.ro ne pune la dispoziţie o platformă prietenoasa şi uşor de folosit atât de noi cât şi de clienţii noştri. Ofertele sunt vizibile imediat în online astfel încât legătura dintre cerere şi ofertă se face rapid. Promptitudinea de răspuns este extrem de importantă şi un criteriu de diferenţiere a serviciilor. Colaborarea cu Imobiliare.ro este cu siguranţă un pas important spre succesul afacerii noastre.

Ioana ANDREESCU / Marshall Imobiliare

Am o colaborare excelentă cu Imobiliare.ro. Consultantul de vânzări, Denis Matache, a fost întotdeauna foarte prompt şi s-a implicat foarte mult în această colaborare. Iniţial am avut un abonament mic dar în timp am crescut investiţia în promovarea pe Imobiliare.ro. Momentan folosim mai multe servicii pe site dar cel mai eficient serviciu consider că este Anunţul Zilei. Sunt extrem de mulţumită de Imobiliare.ro - îmi aduce în jur de 95% din clienţi!

Tănţica Laşcu / Rond Estate

Am început colaborarea cu Imobiliare.ro în 2006, nu cu mult după deschidere agenţiei Hitch&Mosher. Consider că Imobiliare.ro este un canal important de promovare a ofertelor imobiliare, este foarte vizibil şi întotdeauna a ştiut să fie cu un pas înaintea celorlalţi. A avut viziune şi s-a îmbunătăţit în permanenţă. Toate serviciile sunt construite astfel încât să fie eficiente şi să aducă rezultate - în special Pole Position şi TOP Listing. Dacă nu le achiziţionezi este greu să te faci remarcat în piaţă.

Simona Şchiopotă / Hitch&Mosher

Pentru mine, Imobiliare.ro a fost şi este principalul canal de promovare, din 2008 până în prezent. în tot acest timp ne-a furnizat cel mai mare număr de leaduri şi ne-a pus în contact cu foarte mulţi clienţi care mai apoi ne-au recomandat mai departe sau au revenit la serviciile noastre. Sunt foarte mulţumit de Imobiliare.ro, mai ales de echipa de suport care ne-a susţinut tot timpul. Mai mult, am găsit împreună cu ei cele mai bune soluţii de promovare, mai ales pentru perioadele grele din piaţă.

David Grigorescu / Zoom City

Imobiliare.ro este partenerul nostru de încredere din anul 2008. Site-ul este un reper important pentru piaţa imobiliară, în special pentru segmentul rezidenţial. Aplicaţia de monitorizare a anunţurilor de la particulari, MAP, s-a dovedit a fi de un real folos pentru filtrarea ofertelor de la proprietari, dar cel mai important serviciu pe care îl folosim este promovarea proprietăţilor din portofoliu. Siteul este intuitiv şi uşor de utilizat, fiind compatibil cu baze de date externe. Proprietăţile pot fi descrise în amănunt, în mod profesionist. Publicarea ofertelor este foarte simplă, actualizarea sau suspendarea promovării pentru o proprietate se poate face cu un singur click. Prin descrierea amănunţită a caracteristicilor proprietăţii, utilizatorul site-ului poate distinge uşor un agent serios şi implicat care îşi cunoaşte ofertele. Imobiliare.ro ne-a adus un număr important de clienţi de-a lungul timpului cu care am încheiat tranzacţii şi consider că pentru a exista în piaţă, o agenţie trebuie să fie prezentă prin ofertele sale, pe acest site.

Victor Zaharia / MOVE Real Estate

Lucrez cu Imobiliare.ro de când am deschis agenţia, în 2008. Am continuat colaborarea pe toată această perioadă datorită performanţelor de trafic şi a rezultatelor obţinute. Apreciez clienţii de pe Imobiliare.ro pentru că vin targetat, sunt interesaţi şi determinaţi să cumpere!

Daniel Mitarcu / REAVIA Advisors

Încă de la momentul debutului nostru în piaţa imobiliară, acum mai bine de 10 ani, am decis să optăm pentru parteneriatul solid oferit de echipa Imobiliare.ro. S-a dovedit a fi o alegere inspirată, deoarece în toată această perioadă am reuşit să îmbunătăţim la rândul nostru calitatea serviciilor prestate. Folosim serviciile complexe puse la dispoziţie de Imobiliare.ro, capabile să satisfacă cerinţe extrem de specifice: de la administrarea bazelor de date până la adaptarea celor mai noi şi exigente tendinţe ale pieţei şi nu în ultimul rând, o vizibilitate maximă a ofertelor prin impunerea siteului ca lider naţional în piaţa de profil.

Horaţiu Taflan / Corales

Am început în 2013 cu cel mai mic abonament, iar de la lună la lună îmi tot măresc abonamentul. Mi-e greu să activez cu succes în domeniul imobiliar fără Imobiliare.ro pentru că o parte semnificativă din clienţii mei vin de acolo. Eu lucrez în regim de exclusivitate, iar Imobiliare.ro îmi dă uneltele necesare pentru a-mi face ofertele cât mai vizibile. Aş vrea să menţionez şi faptul că sunt foarte mulţumit de suportul tehnic oferit de Customer Care. Toate problemele se rezolvă foarte repede.

Olariu Lucian / OLIMOB

Colaborăm cu Imobiliare.ro din aprilie 2007. Am decis continuarea colaborării de la an la an datorită numărului mare de clienţi ce au intrat în portofoliul nostru prin intermediul Imobiliare.ro şi datorită plusului de imagine ce-l aduce companiei noastre. în promovarea ofertelor noastre ne-au fost şi ne sunt în continuare de foarte mare folos serviciile TOP Listing şi Pole Position. De asemenea, suntem foarte încântaţi de colaborare cu domnul Dorel Niţă, coordonatorul Analize Imobiliare şi considerăm Analizele Comparative de Piaţă (ACP) un instrument de foarte mare ajutor pentru agentul imobiliar.

Mihai Badea / ImoPrest

Am colaborat cu Imobiliare.ro încă de la deschiderea agenţiei, de acum 3 ani, şi nu aş renunţa la promovarea pe Imobiliare.ro. Este o colaborare foarte ok, îmi place că sunteţi la zi şi faceţi tot timpul ceva nou, ţinând cont de feedback-ul nostru. După site-ul propriu, Imobiliare.ro este următorul canal de promovare în care investim.

Cristina Gherman / REMS Imobiliare

Habitat Brokers colaborează cu Imobiliare.ro de peste 6 ani, timp în care acest site ne-a furnizat cele mai multe leaduri de calitate. Imobiliare.ro a fost lângă noi încă de la lansarea brand-ului şi consider colaborarea noastră una de succes - Habitat Brokers crescând practic împreună cu siteul. Habitat Brokers fiind un concept de agenţie boutique şi având proprietăţi în portofoliu în primul rând din recomandări folosim toate serviciile oferite de site pentru a comunica cu potenţiali comparatori.

Alexandru Soare / HABITAT Brokers

Utilizez serviciile Imobiliare.ro încă de la începuturile siteului, din 2001. Am simţit că m-a ajutat foarte mult mai ales în perioada de criză, prin 2009, când piaţa nu a mers foarte bine. Imobiliare.ro este acel tip de site care dă roade. Mai mult, consider că Imobiliare.ro este un partener strategic în zona de media şi poziţionare. Apreciez foarte mult rolul educativ pe care îl are Imobiliare.ro prin Clubul Profesioniştilor în Imobiliare (CPI), atât platforma de conţinut cât şi evenimentele. Este un exemplu de marketing făcut în mod profesionist!

Iulian Niculae / Victoria Consult Real Estate

Dincolo de cel mai eficient site de promovare, Imobiliare.ro este un partener de afaceri pentru RE/MAX România, un model de eficienţă şi viziune în businessul de real-estate, o sursă de inspiraţie pentru noi. în cei 5 ani de colaborare am evoluat şi am crescut alături de ei într-o relaţie ce depăşeşte graniţele unui contract de afaceri - e un partener şi un prieten de nădejde pentru membrii RE/MAX. Apreciem dezvoltarea continuă de soluţii novatoare care dincolo de avantaje efective pentru agent, aduce şi un aport semnificativ în educarea pieţei imobiliare în întregul ei - consumatori, profesionişti şi media. Ne bucurăm să avem un astfel de parteneriat!

Răzvan Cuc / RE/MAX Grup de Lux

Colaborez de foarte mult timp cu Imobiliare.ro şi pot să spun că îmi aduce cea mai mare parte din clienţi. Sunt foarte mulţumit şi de rata vizionărilor în detaliu a ofertelor mele, iar feedback-ul clienţilor mei este unul pozitiv.

Cristi Stroe / Blue Sky

Sunt foarte mulţumit de Imobiliare.ro. Pot să spun că am avut şi avem o colaborare foarte fructuoasă şi profesionistă.

Călin Cozma / Decent Real Estate

Imobiliare.ro mi-a oferit o vizibilitate foarte bună în piaţă. Majoritatea clienţilor care mi-au venit pe această cale sunt calificaţi, ştiu ce caută şi sunt hotărâţi să cumpere. Sunt foarte mulţumită de site, care s-a dezvoltat de la an la an pe baza feedback-ului nostru, a agenţilor din piaţă. Ofertele sunt foarte bine prezentate, cu informaţii complexe şi utile: detalii tehnice, poziţionare pe hartă etc. Per total, pagina ofertei arată foarte bine. Iar tot ce am cerut s-a rezolvat într-un timp relativ scurt.

Anca Ştefănoiu / PGA Imobiliare

Imobliare.ro este un site de nota 10. Colaborăm de câţiva ani şi sunt mulţumit de rezultate. Primesc leaduri de calitate şi clienţi serioşi.

Mihail Şerbănescu / TRAVAHAR

Am o colaborare foarte bună cu Imobiliare.ro şi mai ales cu Denis Matache, consultantul de vânzări. în cei 4 ani de parteneriat am încheiat destul de multe tranzacţii de pe urma promovării pe Imobiliare.ro - peste 50% din clienţi mi-au venit de aici. Leadurile venite din site sunt calificate, în sensul că acele persoane ştiu ce vor iar astfel este mai uşor pentru mine să închei tranzacţiile.

Dobre Cristina / Cezar Estate

Imobiliare.ro este siteul cel mai profesionist din branşă. Consider că aduce satisfacţie atât clienţilor noştri, în momentul căutării ofertelor, cât şi nouă, prin posibilitatea prezentării ofertelor noastre într-un mod profesionist. Colaborez cu Imobiliare.ro de 12 ani şi pot să spun că am avut o relaţie foarte bună în toată această perioadă. Sunt mulţumit de serviciul Anunţul Zilei, în care am învestit considerabil, cu rezultate pozitive. în cazul contactelor care îmi vin pe e-mail, leadurile venite de pe Imobiliare.ro sunt de 7-8 ori mai multe decât de pe alte site-uri de promovare a ofertelor imobiliare.

Bogdan Păduraru / G3 IMOBILIARE

Cu Imobiliare.ro am o colaborare excelentă, de la vânzări până la suport tehnic. De cele mai multe ori, când am dat feedback de îmbunătăţire a serviciilor s-a şi luat în considerare şi implementat. Ca agenţie, trebuie să fii pe Imobiliare.ro! Eu am simţit că Imobiliare.ro m-a ajutat cel mai mult în perioada de criză. Apreciez flexibilitatea şi inovaţia întregii echipe. Clubul Profesioniştilor în Imobiliare este unul dintre proiectele Imobiliare.ro care mi-a plăcut foarte mult. Odată cu CPI am simţit că a crescut o nouă clasă de agenţi imobiliari şi am simţit că fac parte dintr-o comunitate. Iar despre cpi.imobiliare.ro pot să zic că este o iniţiativă de care, noi agenţii, chiar aveam nevoie. Este o sursă de informaţii preţioase!

Georgian Marcu / Green Angels

Acum 4 ani, noi am fost prima agenţie din Sibiu care semna un contract cu Imobiliare.ro. în tot acest timp, prezenţa pe Imobiliare.ro m-a ajutat foarte mult pe partea de promovare a agenţiei. Sunt foarte mulţumită de MAP iar agenţii mei sunt foarte încântaţi să-l folosească. ţin să menţionez că Imobiliare.ro m-a ajutat foarte-foarte mult în 2013. 2013 a fost anul în care site-ul meu a explodat, iar Imobiliare.ro a fost rampa de lansare. De asemenea sunt foarte mulţumită de colaborarea cu Mariana, consultantul meu Imobiliare.ro. Din partea mea aveţi un 10 cu steluţă iar Mariana un 11!

Mirela Presecan / Mireadelin Imobiliare

Am început să lucrez cu Imobiliare.ro încă din 2003, ca angajat într-o agenţie, iar mai apoi, în 2007, mi-am deschis propria agenţie şi am continuat colaborarea până în prezent. Consider că Florin Dragomir, consultantul meu la Imobiliare.ro, a fost pionul principal în această relaţie. Per total sunt mulţumit de colaborare şi de calitatea leadurilor venite din site.

Andrei Rusu / Vission House

Imobiliare.ro ne-a ajutat foarte mult în dezvoltarea agenţiei. Dintre toate siteurile de imobiliare din piaţă, Imobiliare.ro ne-a adus tot timpul cele mai bune rezultate. Leadurile venite din site sunt calitative şi de cele mai multe ori se transformă în tranzacţii. Noi suntem foarte mulţumiţi! în ultimul an am observat că aţi investit mai mult în marketing, iar asta s-a văzut şi în numărul de leaduri primite, care s-a dublat. Sunt foarte mulţumit de serviciul Pole Position! Este foarte eficient. Nouă ne aduce cam o tranzacţie încheiată/lună.

Emanuel Poştoacă / Nordis Premium Properties

Colaborarea Imobiliare Herăstrău cu Imobiliare.ro are o vechime de 8, timp în care am reuşit să creăm împreună o legătură destul de puternică, astfel încât Imobiliare.ro cunoaşte exact nevoile agenţiei noastre, având astfel posibilitatea să ne ofere pachetul de servicii potrivit nevoilor noastre. Imobiliare.ro este o sursă profesionistă de leaduri pentru Imobiliare Herăstrău, sursă ce ne aduce clienţi calificaţi. Totodată, Imobiliare.ro este cel mai important site de anunţuri imobiliare la nivel naţional, de unde şi existenţa unei expuneri foarte bune pentru agenţia noastră. Un serviciu foarte bun oferit de Imobiliare.ro, pe care noi îl folosim cu încredere, este Anunţul Zilei. Lucrând de la bun început împreună, nu pot spune decât că am crescut unii alături de ceilalţi!

Dan Lucian / Seven Imobinvest

Inter Imobiliare a început colaborarea cu Imobiliare.ro încă de la deschiderea agenţiei, din anul 2006. Această colaborare ne-a adus atât beneficii financiare cât şi schimbarea mentalităţii de promovare a ofertelor imobiliare de pe piaţa imobiliară din Iaşi. Mai concret, prin intermediul siteului Imobiliare.ro ne-am educat şi s-au educat şi clienţii (cumpărători şi vânzători) în modul de a prezenta o ofertă, precum şi a cere informaţii despre ea. Pe toată perioada de criză serviciile Imobiliare.ro au fost adaptate nevoilor noastre şi ne-au generat clienţi.

Ciprian Iovu / Inter Imobiliare

Colaborarea cu Imobiliare.ro a început din 2006 iar în tot acest timp am crescut împreună. Pe de o parte a crescut Imobiliare.ro pe baza feedback-ului din piaţă şi de la noi, iar pe de altă parte am crescut şi noi, beneficiind de îmbunătăţirea continuă a siteului. Consider că a fost şi încă mai este o relaţie de win-win de lungă durată. Imobiliare.ro ne-a dat ocazia să punem anunţuri de calitate, detaliate, într-un format compact şi uşor de găsit la o căutare cu filtre în site. Poziţionarea siteului ne-a ajutat foarte mult, în primul rând prin faptul că ne-a adus clienţii cei mai buni. Vă doresc succes! Să o ţineţi tot aşa! Sunteţi numărul 1!

Daniel Balica / ZONE Real Estate

Colaborez cu Imobiliare.ro de 9 ani fără întrerupere şi este principalul canal de promovare pe care îl folosim. Atât eu, ca administrator, cât şi agenţii din firmă suntem mulţumiţi de colaborarea cu Imobiliare.ro. Consider că raportul calitate-preţ este foarte bun pentru că Imobiliare.ro îmi aduce aproximativ 70% dintre clienţi. Am o foarte mare încredere în echipa Imobiliare.ro, drept dovadă, la fiecare început de an îmi plătesc în avans promovarea pe întregul an. Din punctul meu de vedere, Imobiliare.ro este baza agenţiilor. Fără Imobiliare.ro treburile ar fi foarte încurcate pentru noi, brokerii imobiliari.

Marian Duşmanu / TENTANT Imobiliare

Colaborarea cu Imobiliare.ro, principalul nostru partener de promovare, în mediul on-line, reprezintă experienţa prin care luăm contact direct cu potenţialii clienti, real interesaţi de segmentul imobiliar, rata de închidere a tranzacţiilor fiind foarte ridicată, în raport cu clienţii ce provin de pe alte siteuri de profil. în acest sens, dorim să vă mulţumim pentru serviciile de calitate pe care ni le puneţi la dispoziţie, servicii care ne ajută să performăm, la un nivel ridicat. în ceea ce priveşte partea practică şi plusul de valoare adus afacerii noastre, nu pot decât să vă mulţumesc, în special doamnei Mariana Betea, persoana care face ca lucrurile să se întample în timp util, fără delay-uri, pentru bunul mers al colaborării. Acest parteneriat reprezintă o experienţă interesantă şi utilă, profesionalismul şi promptitudinea cu care ne puneţi serviciile dumneavoastră la dispoziţie, determinându-ne să ne dorim o colaborare pe termen lung şi, de asemenea, să vă urăm succes!

Nicole Rosnovăţ / Coldwell Banker Alpin

Pentru mine, Imobiliare.ro înseamnă echipa din spate, Radu şi Mariana pe partea de consultanţă, dar şi consultantul de vânzări şi departamentul de Customer Care. Tot timpul am primit susţinere din partea echipei Imobiliare.ro pentru generare de statistici, informaţii despre cum merge piaţa etc. Astfel am ştiut în ce direcţie să plusez sau să scad. Sunt foarte mulţumit de colaborare! No further comments!

Lucian Oană / Taboo Imobiliare

Imobiliare.ro este singurul site imobiliar de calitate din România. încă din 2004 de când am început colaborarea am avut un feedback pozitiv. Am văzut că siteul funcţionează şi îmi aduce rezultate. Ce-mi place la Imobiliare.ro este faptul că este foarte bine promovat online, mai ales pe Google. Acest lucru mă avantajează şi pe mine pentru că ofertele mele ajung la cine trebuie. Aproximativ 65% din clienţi îmi vin de pe Imobiliare.ro, iar cu unii dintre ei am legat parteneriate de lungă durată. Apreciez iniţiativele Clubului Profesioniştilor în Imobiliare (CPI). Chiar am participat la toate evenimentele CPI organizate în Braşov. Au fost ocazii foarte bune de a ieşi din rutină, de a lega noi parteneriate şi mai ales de a învăţa de la traineri de renume. Per total, în cei 10 ani am avut o colaborare fructuoasă!

Popa Aura / Start Imob

Colaborarea noastră a început în 2012. Iniţial am mers pe o campanie de branding cu bannere în site, până am reuşit să ne impunem pe piaţa locală. Consider că, de-a lungul timpului, Imobiliare.ro ne-a furnizat leaduri suficiente şi mai calitative faţă de alte siteuri. Sunt foarte mulţumită de colaborarea cu Florin Dragomir, consultantul de vânzări care se ocupă de noi.

Cătălina Pârvu / REFINDER ELITE

Proiectul Blitz Imobiliare a fost gândit încă de la început ca un proiect de succes, care să aducă un suflu nou pe piaţa imobiliară a Clujului şi să schimbe percepţia generală negativă a oamenilor faţă de agenţiile imobiliare. Astfel, era firesc să demarăm parteneriatul cu Imobiliare.ro, cel mai important site imobiliar din România. Pe parcursul celor 5 ani de colaborare s-a dovedit faptul că am făcut cea mai bună alegere atunci. Acest parteneriat s-a încadrat perfect în ceea ce noi numim "o relaţie win-win". A fost şi este un parteneriat de succes. Serviciile oferite de Imobiliare.ro se pliază pe nevoile companiei noastre, iar diversificarea acestora ne oferă beneficii multiple. Unul dintre paşii de care aveam nevoie şi noi şi piaţa imobiliară a fost specializarea pe domenii. Echipa Imobiliare.ro a intuit acest aspect iar astăzi ne bucurăm că există platforma SpatiiComerciale.ro. Pot spune că nu există serviciu oferit de Imobiliare.ro pe care să nu-l folosim în prezent. De ce? Pentru că fiecare serviciu aduce un plus de valoare activităţii noastre şi ne facilitează, pe de o parte accesul la informaţii şi pe de altă parte promovarea în condiţii optime a ofertelor din portofoliul companiei noastre.

Cătălin Priscorniţă / Blitz Imobiliare

Agenţia noastră lucrează cu Imobiliare.ro de la lansarea pe piaţă a siteului. în 15 ani nu am avut nicio sincopă în colaborarea noastră neîntreruptă. Informaţiile bine structurate şi interfaţa foarte prietenoasă face ca acest site să fie de departe, instrumentul preferat de căutare online a celor care vor să cumpere sau să închirieze o proprietate. Dintr-o simplă căutare pe site înţelegi tot ce se află în piaţă în acel moment, la ce nivel de preţuri şi care sunt agenţiile care într-adevăr lucrează în piaţă în interesul clienţilor. Pe segmentul de clienţi pentru tranzacţii business-to-buisness pot spune că peste 80% din interpelări vin de pe Imobiliare.ro. Iar pe segmentul de închirieri inclusiv rezidenţiale, comerciale, industriale avem între 200 şi 300 de telefoane lunar dintre care 70% vin de pe Imobiliare.ro

Laura Buga / Sedako

Pentru noi, Imobiliare.ro este una dintre cele mai bune surse de leaduri. Sunt foarte mulţumit de rezultatele de pe urma serviciilor de diferenţiere, Pole Position şi TOP Listing. în rest, în decursul anilor am avut o colaborare reuşită cu Imobiliare.ro. ţineţi-o tot aşa!

Mihai Marin / Kompakt House

În urma promovării pe Imobiliare.ro am primit un feedback extrem de bun. La noi în agenţie, numărul de contacte/ofertă este peste media din oraş. Asta poate se datorează şi faptului că incercam sa folosim serviciul TOP Listing pe toate ofertele. îmi place foarte mult listarea anunţurilor pe hartă în modul de căutare pe hartă. Acest lucru ne ajută foarte mult pentru că noi lucrăm nişat,cu prioritate sectorul 3 din Bucureşti.

Adrian Nata / Sincron Imobiliare

În cei 4 ani de promovare pe Imobiliare.ro am fost foarte mulţumit de colaborare, atât prin prisma rezultatelor pe care le-am obţinut cât şi din punct de vedere al relaţionării cu echipa Imobiliare.ro. Am continuat colaborarea pentru că am avut un feedback pozitiv continuu din piaţă în urma promovării pe site.

Andrei Jambor / Home Brokers

Colaborarea noastră cu Imobiliare.ro a început în anul 2010 şi de-a lungul timpului ne-a susţinut afacerea. Imobiliare.ro a dovedit flexibilitate şi disponibilitate de a-şi actualiza serviciile în conformitate cu evoluţia pieţei trecând proba timpului şi devenind un leader în piaţă. Această continuă îmbunătăţire a pachetelor de servicii şi a vizibilităţii online a site-ului au fost motivele pentru care am optat pentru a continua promovarea portofoliului nostru de produse prin Imobiliare.ro. Top listing-urile sunt în ultima vreme produsele ce oferă cel mai bun randament pentru vizibilitatea în piaţă a ofertelor promovate de noi.

Mădălina Vasile / RE/MAX Properties

Accelerează-ţi business-ul. Alege ceea ce ţi se potriveşte.

Urmează-ţi viziunea:

  Bronze

  72 €/lună

  Eşti jucător în cea mai mare piaţă
  imobiliară.

 • 20 Anunţuri

  Publicarea ofertelor pe Imobiliare.ro

 • 3 TOP Listing

  Afişare înaintea ofertelor Starter, în lista de căutare

 • MAP

  Serviciul de monitorizare a anunţurilor de la particulari

 • Pagina agenţiei

  Pagina agenţiei

 • Catalog agenţii

  Catalog agenţii

 • Customer Care

  Alături de tine:


  Tel fix: 0256-460.000

  Tel mobil: 0748-882.802, 0748-882 803, 0748-882.804

  Email: suport@imobiliare.ro


  Program:

  L-V 8:00 - 20:00

 • API publicare

  Serviciul de publicare automată pe Imobiliare.ro a ofertelor din softul propriu

 • API preluare

  Serviciul de preluare din baza de date Imobiliare.ro a ofertelor proprii şi transferul automat către alte baze de date (ex. site propriu)

 • Consultant dedicat

  Consultantul de vânzări din partea Imobiliare.ro va fi dedicat ţie şi agenţiei tale. Scopul lui este de a te ajuta să iei cele mai bune decizii, având în vedere creşterea şi stabilitatea agenţiei tale pe termen mediu şi lung

  Silver

  309 €/lună

  Ai o agenţie în creştere.
  Îţi oferim flexibilitate şi viziune.

 • 100 Anunţuri

  Publicarea ofertelor pe Imobiliare.ro

 • 20 TOP Listing

  Afişare înaintea ofertelor Starter, în lista de căutare

 • 20 Rapoarte ACP

  www.analizeimobiliare.ro

 • 1 TOP Listing S
 • MAP

  Serviciul de monitorizare a anunţurilor de la particulari

 • Pagina agenţiei

  Pagina agenţiei

 • Catalog agenţii

  Catalog agenţii

 • Customer Care

  Alături de tine:


  Tel fix: 0256-460.000

  Tel mobil: 0748-882.802, 0748-882 803, 0748-882.804

  Email: suport@imobiliare.ro


  Program:

  L-V 8:00 - 20:00

 • API publicare

  Serviciul de publicare automată pe Imobiliare.ro a ofertelor din softul propriu

 • API preluare

  Serviciul de preluare din baza de date Imobiliare.ro a ofertelor proprii şi transferul automat către alte baze de date (ex. site propriu)

 • Consultant dedicat

  Consultantul de vânzări din partea Imobiliare.ro va fi dedicat ţie şi agenţiei tale. Scopul lui este de a te ajuta să iei cele mai bune decizii, având în vedere creşterea şi stabilitatea agenţiei tale pe termen mediu şi lung

  Gold

  739 €/lună

  Conduci una din cele mai
  puternice agenţii din oraş.
  Remarcă-te!

 • 300 Anunţuri

  Publicarea ofertelor pe Imobiliare.ro

 • 50 TOP Listing

  Afişare înaintea ofertelor Starter, în lista de căutare

 • 50 Rapoarte ACP

  www.analizeimobiliare.ro

 • 5 TOP Listing S
 • 5 POLE Position

  Cea mai bună expunere: prezenţă deasupra listei de oferte, în toate paginile de listare

 • MAP

  Serviciul de monitorizare a anunţurilor de la particulari

 • Pagina agenţiei

  Pagina agenţiei

 • Catalog agenţii

  Catalog agenţii

 • Customer Care

  Alături de tine:


  Tel fix: 0256-460.000

  Tel mobil: 0748-882.802, 0748-882 803, 0748-882.804

  Email: suport@imobiliare.ro


  Program:

  L-V 8:00 - 20:00

 • API publicare

  Serviciul de publicare automată pe Imobiliare.ro a ofertelor din softul propriu

 • API preluare

  Serviciul de preluare din baza de date Imobiliare.ro a ofertelor proprii şi transferul automat către alte baze de date (ex. site propriu)

 • Consultant dedicat

  Consultantul de vânzări din partea Imobiliare.ro va fi dedicat ţie şi agenţiei tale. Scopul lui este de a te ajuta să iei cele mai bune decizii, având în vedere creşterea şi stabilitatea agenţiei tale pe termen mediu şi lung

Vreau Demo

Sfătuieşte-te cu un consultant Imobiliare.ro.

Decideţi împreună care e cea mai bună soluţie pe termen lung pentru agenţia ta.
Agenţie nouă? Solicită acum perioada de testare GRATUITĂ!

Florin Draghici
Consultant vânzări
Telefon: 0748.882807