ELIXIR IMOBILIARE - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Elixir Imobiliare este o agenție dinamica, al cărei obiectiv este furnizarea unor servicii excelente in domeniul real estate, prin imbinarea experienței și a profesionalismului.
Consultanții Elixir Imobiliare sunt preocupați permanent de oferirea unor soluții optime tuturor clienților, indiferent de categoria in care se incadrează: proprietari, investitori, etc.
Experiența agenției noastre în domeniul imobiliar constituie garanția calității serviciilor oferite. Serviciile furnizate, precum și mediul business creat ne recomandă pe piața real estate, întreaga activitate fiimai mult...nd desfășurată sub semnul seriozității, al performanței și al reușitei. Într-o piață în care concurența ne obligă la diferențiere, Elixir Imobiliare se remarca prin experienta consultanților sai si excelența serviciilor furnizate tuturor clienților.
Misiunea noastră - Ne dorim sa ridicam standardele existente in domeniul imobiliar prin servicii profesioniste, care sa aduca plus-valoare in tranzactionarea unei proprietati. Punem clientul pe primul loc, intotdeauna, pentru ca procesul de cumparare/inchiriere/vanzare/investitie sa decurga intr-un mod eficient, agreabil si complet satisfacator.
Valorile noastre: Orientare catre client - reusim prin incredere, inovatie, respect si loialitate fata de clientImplicarea – lucram cu pasiune la fiecare proiect
Transparenta – mentinem deschis dialogul cu clientii nostriCalitatea – atat a serviciilor cat si a proprietatilorRespectul – fata de clienti, parteneri, colaboratoriOnestitatea si etica profesionala – sunt indispensabile
Atentia la detalii – unul din atributele excelentei

Agentii nostri

Laura Radu Laura Radu

Consultant imobiliar

Vezi telefon