Premium Estate Solutions - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Premium Estate Solutions
Bucuresti

Orar L-V: 9-18, S: 10-14

  • Telefon

Cele mai noi proprietăţi adăugate de noi

Despre noi

COMPANIA S.C. PREMIUM ESTATE SOLUTIONS S.R.L.

S.C. PREMIUM ESTATE SOLUTIONS S.R.L. este o o agentie imobiliara al carei obiectiv este furnizarea unor servicii in domeniul real estate prin imbinarea experientei si a profesionalismului. Compania se distinge prin eficienţa serviciilor furnizate, combinand cunoştinţele de specialitate cu nevoile clienţilor pentru a oferi acestora un serviciu performant.

DOMENIUL DE ACTIVITATE
Domeniul de activitate al firmei este consultanța imobiliară de specialitate pe segmentul rezidențial , comercial, birouri si al imobilelor de vacanta .
OFERTA
Ofertele din portofoliulmai mult... agentiei PREMIUM ESTATE SOLUTIONS sunt personalizate, incercand sa asigure solutii complete, adaptate tuturor exigentelor dumneavoastra.
Aici gasiti apartamente de vanzare si de inchiriat, case si vile de vanzare si de inchiriat, birouri, spatii comerciale, industriale sau terenuri.
Serviciile furnizate ne recomanda pe piata real estate, intreaga activitate fiind desfasurata sub semnul seriozitatii si al reusitei.

ECHIPA
Echipa PREMIUM ESTATE SOLUTIONS este alcătuită din cosultanti tineri, profesionisti si dedicati, preocupati permanent de oferirea unor solutii optime clientilor nostri, indiferent de categoria in care se incadreaza: proprietari, investitori, ocupanti, etc.

ASPIRATII
Principalul obiectiv este acela de a oferi clientilor nostri servicii si produse la cele mai ridicate standarde de calitate si performanta.

Valorile PREMIUM ESTATE SOLUTIONS ghidează acţiunile angajaţilor în activitatea zilnică. Acestea sunt materialul din care este confecţionată cultura organizaţiei noastre. Ele ne conferă avantajul competitiv în piaţa de profil.
Experiența agenției noastre în domeniul imobiliar constituie garanția calității serviciilor oferite.

Agenţii noştri

Gabriel Burlan

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Ramona Vintila

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Claudia Misleanu

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Valentina Miclea Valentina Miclea

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Madalina Stroie Madalina Stroie

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Adina Florea

Adina Florea

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Andrei Radulescu Andrei Radulescu

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Andreea Boeru

Andreea Boeru

Agent Imobiliar

Vezi telefon