Fidelia Casa - agenţie imobiliară din Iasi PRO

Fidelia Casa
Strada Pacurari nr. 156

Orar L-V: 9-19, S: 9-14

Cele mai noi proprietăţi adăugate de noi

Despre noi

Misiune: Întotdeauna ne străduim să fim alături de clienții noștri cu pasiune și rapiditate, pentru a-i ajuta să facă "un pas în viață" și să ia cea mai bună și mai sigură decizie imobiliară.

De aceea am fost și vom rămâne o echipă responsabilă, de încredere și implicată!

Viziune: Să construim o companie de servicii imobiliare de top.

Valori :
1. RESPONSABILITATE - Ne onorăm angajamentele și ne asumăm personal responsabilitatea pentru toate acțiunile noastre.
2. ÎNCRmai mult...EDERE - Țintim către relații bazate pe încredere cu clienții noștri. Numai relațiile bune și deschise ne pot ajuta să avem succes.
3. IMPLICARE - Cu cât ne implicăm mai mult, cu atât suntem mai împliniți profesional - primim răsplata cea mai de preț: satisfacția clientului!

Conceptul Fidelia Casa
Fidelitatea este baza pe care ne construim relațiile cu partenerii, clienții și colaboratorii noștri, pasiunea cu care ne ducem la bun sfârșit toate proiectele Fidelia Casa, modul în care dăm viața ideilor și dorințelor dumneavoastră de avea o casă.

Mereu alături de tine

Importanța pe care o acordăm solicitărilor venite din partea clienților noștri, ne recomandă în tot ceea ce facem. Fiecare cerere reprezintă pentru noi un pas în viață pe care vrem să il facem împreună, în așa fel încât să putem găsi cea mai bună soluție. Parteneriatul bazat pe încredere este modul nostru de a vă mulțumi că ați ales serviciile Fidelia Casa.

Mereu primii

Am fost primii care ți-au oferit o ofertă completă și actualizată zilnic pe site-ul www.fideliacasa.ro.
Am fost primii care s-au gândit la tine și ți-au oferit consultanța financiară pentru obținerea unui credit.
Am fost primii care au încheiat parteneriate cu băncile comerciale pentru a-ți dărui o ofertă completă care să te mulțumească în privința creditului ales. "Pastila de consultanță" este primul produs cu acest specific de pe piața imobiliară ieșeană.
Suntem primii care îți răsplătim fidelitatea prin intermediul cardului "Club Fidelia".
Suntem primii care îți oferă posibilitatea de a vinde și cumpăra beneficiind de avantajele pachetului "un singur comision".
Servicii oferite cumpărătorilor de proprietăți imobiliare:

Acces gratuit la baza de date cu ofertele imobiliare selecționate conform cerințelor dumneavoastre;
Consultanță în evaluarea alternativelor existente pe piață, stabilindu-se criteriile folosite în decizia de cumpărare;
Structurarea și pregătirea ofertelor de preț și a modalităților de tranzacționare pentru imobilele prezentate;
Asistență și consultanță juridică pentru perfectarea actelor de vânzare-cumpărare, întocmirea documentației cadastrale și pregătirea dosarului notarial;
Consultanță de specialitate pentru plasamente imobiliare - odată ce sunteți interesat de a exploata oportunitățile pieței, consultanții noștri vă pot oferi acest serviciu prin informare permanentă referitoare la prețuri, moment de achiziție sau posibilități de reconversie a imobilelor în cauză.
Asistență pentru companii în închirierea sau cumpaărarea de spații, apartamente de serviciu, birouri;
Toate tranzacțiile efectuate sunt personale, iar informațiile despre acestea sunt confidențiale.
Servicii oferite vânzătorilor de proprietăți imobiliare:

Fidelia Casa vă pune la dispoziție atât expertiza consultanților imobiliari consacrați cât și cea a departamentului juridic, care supervizează fiecare tranzacție efectuată. Aceste măsuri și proceduri au fost adoptate pentru a vă oferi un plus de siguranță și certitudinea că angajamentele luate vor fi duse la bun sfârsit, conform termenilor și condițiilor stabilite;
Agenția va depune diligențele necesare obținerii unui preț de vânzare avantajos pentru beneficiar;
Acordarea de asistență juridică în întocmirea dosarului notarial;
Informarea continuă asupra prețurilor existente pe piață, a diferențelor dintre anumite zone și a momentului cel mai prielnic realizării tranzacției propriu-zise;
Realizarea unui program de vizitare a apartamentului, pentru persoanele interesate;
Strategii de marketing imobiliar - construirea unui plan de acțiune și a unei strategii de promovare specifice fiecarui client, utilizând analiza de piață comparativă și multiple canale de promovare.