Select Imobiliare - agenţie imobiliară din Iasi PRO

Despre noi

Select Imobiliare activeaza in domeniul imobiliar in Iasi in aceasta formula din anul 2018. Echipa noastra este formata din agenti cu experienta in domeniul imobiliar care se ocupa cu transparenta si profesionalism de nevoile clientului.
Contactul cu piata si investitiile constante in cercetare si studii au avut un rol important in determinarea corecta a preturilor pentru fiecare locuinta evaluata de noi.
Profesionalismul, promptitudinea, atentia la detalii, comunicarea transparenta si onesta cu clientii sunt valorile morale dupa care ne ghidam.
Colaboratorii Select Imobiliare au parte de o consiliere profesionista fiind indrumati spre sursele de informatii obiecmai mult...tive despre piata imobiliara, sunt sprijiniti in relatia cu banca in vederea obtinerii creditului imobiliar si asistati pana la finalul tranzactiei.
In agentia noastra, strategia de abordare a clientului in procesul de vanzare este una singura, si anume furnizarea de informatii corecte si prompte pentru fiecare solicitare.

Va asteptam cu drag in sediul agentiei noastre pentru a gasi impreuna Casa perfecta pentru dumneavoastra!

Agentii nostri

Marius Grecu Marius Grecu

Consilier Imobiliar

Vezi telefon
Alexandru Paduraru Alexandru Paduraru

Consilier Imobiliar

Vezi telefon