EVO IMOBILIARE - agenţie imobiliară din Iasi PRO

Despre noi

Agentii Imobiliare din Iasi

Evo Imobiliare. Un pas spre viitor!

Consilierii imobiliari din cadrul agentiei Evo Imobiliare Iasi, asista in toate etapele desfasurarii tranzactiei: promovarea si vizionarea proprietatii cu potentiali clienti, ce au un randament de cumparare ridicat , negocierea termenilor contractuali, oficializarea tranzactiei.

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare Iasi aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, gasoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, din Iasi samai mult...u imprejurimi.

Agentia imobiliara din Iasi, Evo Imobiliare va pune la dispozitie o gama completa de servicii profesionale, de la consiliere imobiliara, juridica si fiscala, arhitectura, intabulare si cadastru, certificate energetice, administrare a proprietatii, servicii de amenajari interioare, servicii de mutari pana la servcii de curatenie, destinate atat vanzatorilor cat si cumparatorilor. Evo Imobiliare fiind o companie platitoare de taxe si impozite, toate serviciile oferite sunt insotite de factura, chitanta sau bon fiscal.

Evo Imobiliare este o agentie imobiliara din Iasi, compusa din personal cu experienta in domeniul imobiliar ce ne permite sa oferim clientilor cele mai potrivite oferte si conditii de pe piata in deplina transparenta.

Agentia EvoImobiliare va propune spre cumparare garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, spatii comerciale noi sau la revanzare, spatii de birou noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, cu 0 comision sau comision negociabli in urmatoarele cartiere, Alexandru cel Bun Iasi, Bucium Iasi, Bucsinescu Iasi, Bularga Iasi, C.U.G. Iasi, Canta Iasi, Cantemir Iasi, Centru Iasi, Centrul Civic Iasi, Copou Iasi, Dacia Iasi, Frumoasa Iasi, Galata Iasi, Gara Iasi, Mircea cel Batran Iasi, Moara de Foc Iasi, Moara de Vant, Nicolina Iasi, Pacurari Iasi, Podu Ros Iasi, Sararie Iasi, Socola Iasi, Tatarasi Iasi, Targu Cucu Iasi, Tudor Vladimirescu Iasi, Ticau Iasi, Uzinei Iasi, Zimbru Iasi si toate ansamblurile rezidentiale din Iasi si imprejurimi cu 0 comision, etc.

Daca sunteti in cautarea unei agentii imobiliare din Iasi pentru cumparare, vanzare sau inchirierea unui imobil, fie el apartament, garsoniera, casa, vila, birou, spatiu comercial sau industial in Iasi...

Pentru mai multe detalii nu ezita sa contactati echipa Evo-Imobiliare Iasi, la numarul de telefon 0757858142, whatsapp, prin Email [email protected] , sau pagina de facebook evoimobiliareiasi.

Agentii nostri

Office Evo Imobiliare Office Evo Imobiliare

Consultant Imobiliar

Vezi telefon

Petronel Solca

Agent Imobiliar

Vladut Nechita Vladut Nechita

Consultant Imobiliar

Vezi telefon