CASA REGAL IMOBILIARE SRL - agenţie imobiliară din Oradea PRO

Despre noi

Societatea imobiliare Casa Regal a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.
Prin prisma serviciilor oferite, calitatea acestora, dar si beneficiind de un personal calificat si cu experienta, societatea Casa Regal si-a castigat o pozitie bine consolidata printre primele mari agentii imobiliare ce actioneaza pe piata Oradiei si a judetului Bihor.
In cadrul societatii Casa Regal, se imbina intelepciunea cu entuziasmul caracteristic tinerilor, media de varsta a echipei fiind de 33 de ani. Noi am descoperit bucuria de a fi la dmai mult...ispozitia clientilor nostri, oferindu-le consultanta complexa in domeniul imobiliar. Calitatea si performanta sunt elemente cruciale pentru asigurarea celor mai bune servicii clientilor nostri.
Servicii oferite:ofertare de proprietati imobiliare, cumparare de proprietati imobiliare, intermediere in tranzactii imobiliare, asistenta juridica si acte notariale, evaluari imobiliare (atestate de A.N.E.V.A.R), proiecte de amenajari apartamente, case, birouri,proiecte constructii civile sau industriale.
Sperand ca aceste argumente va vor convinge de seriozitatea noastra, asteptam sa ne contactati si va asiguram ca proprietatea achizitionata prin noi nu este doar imobilul mult dorit, dar si o foarte buna investitie in timp.

Agenţii noştri

Catana Valentin Catana Valentin

Director general

Vezi telefon