SmartNest - agenţie imobiliară din Timisoara PRO

SmartNest
Str. Fagaras, nr. 6.

Orar L-V: 08-20.00, S: 10- 18

  • Telefon

Despre noi

Profesionalismul, integritatea și calitatea serviciilor sunt fundamentele succesului și definesc perfect conceptul SmartNest. Punem la dispozitia voastra, a clientilor, cele mai recente tendințe de piață, proprietăți și cartiere noi disponibile, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie pentru investiția sau pentru viitoarea voastra locuinta.

Într-o piață imobiliară aflată în continuă schimbare, SmartNest a ales să schimbe regulile jocului, din dorința de a face lucrurile altfel. Cu o experiență de peste 5 ani pe piața imobiliar&#mai mult...259; Alexandru Pătruță și Daniel Siminiceanu au dobândit cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să vă găsiți spațiul ideal nevoilor voastre. Ei iti vor fi alături în fiecare etapă a procesului, oferindu-ti consultanta imobiliara, juridica si financiar-bancara până la semnarea contractului de vânzare și chiar organizarea petrecerii de casă nouă.

Achizitionarea sau vanzarea unui imobil prin intermediul SmartNest iti va demonstra cat este de simplu totul cand ai oamenii potriviti alaturi de tine.Be SMART!and find your perfect NEST with us!

Agentii nostri