Agenții imobiliare din Judeţul Timiş

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

2282 anunțuri
Apostu Estate

pro

Timişoara

Apostu Estate este o agenție imobiliară de top din Timișoara si Arad, dedicată să ofere servicii personalizate pentru fiecare client. Având o profundă cunoaștere a pieței locale, echipa noastră combină expertiza profesională cu tehnologie de ultimă oră pentru a asigura o experiență imobiliară eficientă și transparentă. Indiferent dacă ești în căutarea unei locuințe, a unui spațiu comercial sau dorești să investești în proprietăți, Apostu Estate este partenerul tău de încredere pentru toate nevoile tale imobiliare.

Contactează Apostu Estate pentru a începe călătoria ta imobiliară cu un ghid de încredere și experiență!

Vezi telefon

Detalii agenție

1353 anunțuri

Timişoara

Primum Imobiliare este una dintre cele mai dinamice si apreciate companii imobiliare din Timisoara.
In cadrul agentiei incurajam munca in echipa si punem pasiune in ceea ce facem, iar asta rodeste cele mai frumoase si de durata rezultate, de ambele parti.
Suntem o echipa unita, cu un numar considerabil de tranzactii incheiate cu succes, iar impreuna suntem aici pentru dvs. in a va indruma, cu pasi simpli si siguri, catre "acasa".

De ce sa ne alegi?
suntem receptivi la nevoile si cerintele clientului nostru
oferim cele mai eficiente strategii imobiliare in vederea vanzarii sau cumpararii imobilului
garantam rezultate
oferim accesibilitate in ceea ce priveste timpul
suntem transparenti in negocieri
oferim servicii conexe prin colaborarea cu cei mai implicati si responsabili notari, avocati, brokeri de credite, evaluatori
suntem dedicati si ne dorim colaborari pe termen lung
Multumirea ta inseamna cea mai mare bucurie pentru noi si e scopul eforturilor noastre!
Iti multumim pentru increderea acordata!

Vezi telefon

Detalii agenție

1341 anunțuri
Foxfort

pro

Timişoara

Cu peste 12 ani de experiență în industria imobiliară din Timișoara, am identificat nevoia dumneavoastră, a clienților noștri de a avea acces la servicii rapide, eficiente și profesionale pentru a identifica rapid casa ideală, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru afacerile pe care le conduceți. Înțelegem că procesul de căutare al unei case poate fi plin de obstacole, de aceea ne-am propus să venim în întâmpinarea dumneavoastră și să vă oferim o abordare completă.

La noi, veți descoperi o echipă de experți în intermedieri imobiliare, construcții, asigurări, credite și property management care vă vor ajuta să găsiți acea casă care să vă devină acasă. Prin intermediul consultanței personalizate și atenției la fiecare detaliu dorit, identificăm nevoile și preferințele, oferind soluții practice care să se potrivească perfect cerințelor dumneavoastră.

Colaborăm cu cei mai buni, cu parteneri de încredere și oferim servicii complete, de la prezentarea proprietăților potrivite, creditare, până la finalizarea tranzacției.

Verificăm cu atenție toate detaliile proprietăților, astfel încât dumneavoastră să puteți face o alegere informată și 100% sigură.

Înțelegem importanța găsirii unei case care să vă devină acasă și ne dorim să vă oferim o experiență fără stres și 100% sigură în procesul de căutare și selecție. Suntem dedicați și oferim cele mai bune servicii la cel mai corect preț.

Pentru a răspunde cerințelor tot mai exigente din piață, am creat FOXFORT Timișoara, locul pe care consultanții imobiliari specializați, pregătiți pentru a aduce rezultate eficiente și rapide îl numesc ACASĂ.

Suntem de găsit și vizitat, în Timișoara, pe strada Mureș, Nr. 39 A, clădirea FOXFORT.

Răspundem în media de sub 25 de secunde în timpul programului de lucru, la numărul 0374.069.727

OMUL este cea mai importantă valoare a FOXFORT.

Vezi telefon

Detalii agenție

953 anunțuri
BLITZ Timisoara

pro

Piata Mitropolit Alexandru Sterca-Sulutiu nr. 3, et. 1

Suntem BLITZ, o companie imobiliară românească, cu sediul central în Cluj-Napoca, prezentă cu o rețea extinsă de peste 30 de birouri și francize în tot atâtea orașe din România, și o forță de vânzări de peste 350 de brokeri și colaboratori.

De peste 14 ani suntem un reper în ce privește calitatea și profesionalismul serviciilor imobiliare pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, iar de patru ani suntem prezenți în toate centrele economice mari din România.

Misiunea noastră este să fim alături de oameni, în imobiliare, pe viață, și să-i ajutăm pe clienții noștri să câștige timp și bani, luând cele mai bune decizii imobiliare.

Facilităm peste 4.000 de tranzacții imobiliare anual și deservim peste 10.000 de clienți unici noi lunar, și avem un portofoliu de peste 17.000 de proprietăți active - terenuri, apartamente, case și vile, dar și spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Toți brokerii noștri sunt bine formați în programe de certificare și training intern, și sunt specializați pe tipuri de tranzacții, departamente și zone. Sunt asistați zilnic de un aparat operațional format din 10 departamente, ceea ce asigură clienților noștri servicii profesioniste din momentul deciziei de achiziție până la mutare.

În 2024 am fost desemnați pentru al patrulea an consecutiv Agenția Anului în România, distincție care ne onorează, dar ne și responsabilizează să menținem standardele cu care ne-am consacrat în piață, în toate serviciile noastre de consultanță imobiliară.

Motto-ul și promisiunea noastră este să ”găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate”.

Vezi telefon

Detalii agenție

887 anunțuri
Corales

pro

Timişoara

In cei 16 ANI de activitate in domeniu am castigat o pozitie de TOP in rezidentialul timisorean. Venim mai aproape de dumneavoastra comunicandu-va avantajele pe care le veti avea alegand CORECT, alegand CORALES.
Ce NE diferentiaza ?
- avem EXPERIENTA, cu toate ca suntem tineri.
- INFORMATIA conteaza. Cat mai COMPLETA, cat mai CALITATIVA. Indiferent de moment sau de cerere.
- facem lucrurile "ALTFEL", intr-un sens POZITIV.
- suntem reali COORDONATORI ai tuturor celor implicati in tranzactie. De la inceput pana la sfarsit.
- suntem CAPABILI sa gestionam orice situatie, inclusiv juridica si financiar-bancara.
- va informam COMPLET cu privire la toate implicatiile tranzactiei.
- gasim solutii acolo unde altii spun "nu SE POATE".

Vezi telefon

Detalii agenție

435 anunțuri

Timişoara

District Real Estate este o agenție imobiliară care își dorește să
aducă un plus de inovativitate si profesionalism, să ofere servicii de cel mai înalt nivel în piata de profil și sa devină un etalon al excelenței în acest domeniu.

Serviciile oferite de agenția noastra nu se limiteaza doar la intermedierea unei tranzacții imobiliare, clienții noștri beneficiind de consultanță imobiliară, financiară și juridică, pentru a putea face alegerea corectă, potrivită nevoilor și așteptărilor lor!

In condițiile în care piața imobiliară din România este una extrem de dinamică și eterogena, echipa noastră, formata din specialiști în domeniu și caracterizată prin profesionalism și orientare către client, este pregătită permanent să vă ofere o experiență memorabilă!

Vezi telefon

Detalii agenție

420 anunțuri
Hitch&Mosher;

pro

Timişoara

In baza istoricului activitatii companiei noastre, HITCH & MOSHER Imobiliare, pune la dispozitia dumneavoastra, de o maniera exhaustiva, serviciile noastre in domeniu real estate in zona de Vest a tarii, prin intermediul unei echipe pluridisciplinare.
Birourile noastre au fost deschise in anul 2006, ca reactie la cererea tot mai crescuta a clientilor pentru oportunitati si investitii pe pietele est-europene aflate in extindere.
Printre serviciile pe care noi le propunem se numara: consultanta, evaluare, managementul portofoliilor, investitii, intermedieri de vanzari si inchirieri (inclusiv in regim hotelier), achizitii, dezvoltare si constructii, studii care acopera toate sectoarele de proprietati comerciale (inclusiv birouri, retail, industriale si de distributie, agrement si terenuri), cadastru, administrare imobile, vanzari terenuri agricole, administrare terenuri.
Va asteptam cu deferenta, nu ezitati sa ne contactati!

Cordial,
Echipa HITCH & MOSHER

Vezi telefon

Detalii agenție

392 anunțuri

Timişoara

Sodolescu Imobiliare si Constructii este una dintre agentiile imobiliare de top din Timisoara, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarii si inchirierii de proprietati, oferind clientilor nostri profesionalism si servicii de neegalat.
Scopul nostru este de a va ajuta la fiecare pas pentru a face ca tranzactia Dumneavoastra imobiliara si decurga fara nici o problema.
Clienţii noştri acopera toate categoriile pieţei, de la cupluri care doresc sa achiziţioneze prima locuinţa, pana la investitori care cumpara pentru venituri din inchirieri, pentru a vinde mai departe sau pentru managementul proprietaţii. Oricare ar fi clientul nostru, scopul urmarit de noi este acelaşi, şi anume de a oferi consultanţa de calitate şi servicii excelente.

Şodolescu Imobiliare şi Construcţii va va fi alaturi pe perioada tuturor negocierilor, iar cand veţi gasi proprietatea ideala, va vom ajuta la intocmirea actelor notariale, de la contractul de vanzare-cumparare sau inchiriere, pana la intabularea noului proprietar in cartea funciara. Acest proces va asigura ca noi va oferim toate garanţiile legale ce ţin de cumpararea sau inchirierea proprietaţii.

Vezi telefon

Detalii agenție

356 anunțuri
OXIA Imobiliare

pro

Timişoara

Cu o vasta experienta de 6 ani in domeniul imobiliar,
OXIA ofera servicii imobiliare complete la nivel inalt de profesionalism pentru persoane fizice si juridice.

Dorim sa ne distingem prin calitatea premium a serviciilor noastre si ne propunem sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii imobiliare, prin evaluarea exacta a preturilor pe piata imobiliara din Timisoara si nu numai.

Instrumentul de baza este reprezentat de o baza de date complexa, actualizata si cu o vasta experienta in Timisoara, in realationarea cu clientii si nu in ultimul rand in identificarea exacta a nevoilor clientilor.

Cautam in mod continuu sa aducem satisfactie clientilor nostri.

Tocmai din acest motiv am ales cei mai buni colaboratori cu care lucram pentru a putea garanta calitatea serviciilor oferite .

Vezi telefon

Detalii agenție

263 anunțuri
Miocasa

pro

Giroc

Vezi telefon

Detalii agenție

242 anunțuri
IM Imobiliare

pro

Timişoara

IM Imobiliare, companie imobiliara din Timisoara, reprezinta un partener stabil si de incredere.Oferim servicii de consultanta si intermediere imobiliara, vanzari si inchirieri. In intermedierile vanzare/inchiriere, acoperim urmatoarele domenii: apartamente, case si parcele, spatii comerciale si birouri, hale, terenuri agricole si industriale.Comisioane: • vanzare: 0-2% • cumparare: 0-4% • inchiriere: 50 %-80% din contravaloarea unei luni de inchiriere, Consultanta imobiliara: GRATUITAConsultanta juridica : GRATUITA Consultanta financiara: GRATUITA

Vezi telefon

Detalii agenție

232 anunțuri
TAZ Imobiliare

pro

Timişoara

Taz Imobiliare este o echipa tanara ce isi ajuta clientii sa isi gaseasca o casa, de aceea va oferim:
• intermedieri in vederea vanzarii, cumpararii sau inchirierii de proprietati imobiliare;
• consultanta in domeniul pietei imobiliare;
• evaluari imobiliare;

Vezi telefon

Detalii agenție

225 anunțuri
Favorit Estate

pro

Timişoara

Profesionalismul, integritatea și calitatea serviciilor sunt fundamentele succesului și definesc perfect conceptul Favorit Estate. Punem la dispozitia voastra, a clientilor, cele mai recente tendințe de piață, proprietăți și cartiere noi disponibile, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie pentru investiția sau pentru viitoarea voastra locuinta.

Într-o piață imobiliară aflată în continuă schimbare, Favorit Estate a ales să schimbe regulile jocului, din dorința de a face lucrurile altfel. Cu o experiență de peste 5 ani pe piața imobiliară agentii nostrii au dobândit cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să vă găsiți spațiul ideal nevoilor voastre. Ei iti vor fi alături în fiecare etapă a procesului, oferindu-ti consultanta imobiliara, juridica si financiar-bancara până la semnarea contractului de vânzare și chiar organizarea petrecerii de casă nouă.

Achizitionarea sau vanzarea unui imobil prin intermediul Favorit Estate iti va demonstra cat este de simplu totul cand ai oamenii potriviti alaturi de tine.

Vezi telefon

Detalii agenție

215 anunțuri

Timişoara

Infiintata in 2006, LANDMARK si-a propus de la bun inceput sa fie o borna in piata de real estate, aducand un plus de experienta, intelegere, seriozitate si profesionalism in abordarea oricarei tranzactii.

Echipa LANDMARK a fost creata pentru a detine competente pe intreaga gama de servicii imobiliare, de la intermedieri imobiliare, la evaluari, ridicari topografice, dezvoltare, etc. Din acest motiv, in echipa noastra sunt seniori cu peste 10 ani de experienta in domeniu, precum si personal cu studii superioare de specialitate in domeniul imobiliar.

Acestea sunt atuuri care ne permit sa spunem ca LANDMARK este pregatita sa faca fata oricarui tip de tranzactie sau client, pentru ca stim sa comunicam, stim sa intrebam dar si sa oferim solutia cea mai buna.

Vezi telefon

Detalii agenție

211 anunțuri
Neo Imobiliare

pro

Timişoara

Bine ai venit pe pagina noastra!

Suntem o echipa dedicata si entuziasmata sa te ajute sa gasesti casa pe care ti-o doresti.
Membrii agentiei noastre sunt persoane cu experienta, gata sa iti raspunda la orice intrebare despre proprietatea pe care o cauti.
Ne respectam clientii, colegii de breasla si meseria de Agent Imobiliar.
Misiunea noastra este ca in 10 ani sa fim agentia etalon a Timisoarei, agentia pe care o recomanzi cu incredere si multumire.
Valorile noastrea sunt integritatea, etica, transparenta si gratitudinea fiindca dintre atatea agentii tu ai hotarat sa colaborezi cu noi.

Vezi telefon

Detalii agenție

180 anunțuri

Timişoara

VALORILE COMPANIEI

În investiţii imobiliare este foarte important să ai alături partenerul ideal, credem în relații de lungă durată și ne bazăm pe cei de alături de care ne desfășurăm activitatea.
Satisfacţia clientului e cel mai important bun tranzacţionat de noi si de aceea ne pasă de clienții noștri, motiv pentru care abordăm domeniul imobiliar într-un mod diferit.

ORIENTARE CĂTRE CLIENT

Reusim prin incredere, inovatie, respect si loialitate fata de client.
Oferim consiliere atât în vânzarea cât și în cumpărarea unui imobil, promovăm la cele mai profesionale standarde oferta dumneavoastra, asigurăm o colaborare apropiata cu birouri de cadastru, intabulari, notariate și toate celelalte instituții necesare unei tranzactii reusite.

Vezi telefon

Detalii agenție

170 anunțuri
Boom Estate

pro

Timişoara

Scopul nostru este sa reprezentam cu profesionalism atat vanzatorul, cat si cumparatorul, din momentul inceperii colaborarii si pana la finalizarea tranzactiei.

Dorim sa raspundem nevoii clientului intr-un mod prompt si eficient.

Oferim urmatoarele servicii: consultanta imobiliara, evaluare gratuita a imobilelor, vizionari gratuite, ajutor in procesul de intermediere bancara si de intocmire a actelor necesare vanzarii.

Va stam la dispozitie atat cu servicii de vanzare, cat si de inchiriere imobiliara.

Vezi telefon

Detalii agenție

168 anunțuri
CTS Imobiliare

pro

Timişoara

Vezi telefon

Detalii agenție

161 anunțuri
HousR

pro

Timişoara

Vezi telefon

Detalii agenție

159 anunțuri

Timişoara

Agenţia noastră, S.C M & G DESIGN IMOBILIARE SRL ce funcţionează pe piaţă timişoareană din anul 2008, se distinge prin calitatea serviciilor de consultanţă imobiliară şi juridică oferite şi prin baza de date informatizată foarte vastă de care dispune. Pe o piaţă imobiliară în continuă mişcare şi transformare, obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerinţelor clienţilor săi corporativi, instituţionali sau privaţi, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, respect şi integritate. S.C. M & G DESIGN IMOBILIARE SRL are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţă imobiliară. Aceste servicii înseamnă consultanţă iniţială acordată clienţilor săi, precum şi asistarea lor până la finalizarea tanzactiei. Combinând experienţa practică acumulată până în prezent cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor teoretice, suntem în măsură să va oferim consiliere obiectivă şi profesionistă pentru orice tip de tranzacţie imobiliară. Echipa de agenţi şi consilieri imobiliari va stă la dispoziţie cu toată gama de tranzacţii imobiliare, vânzări şi închirieri case, apartamente şi birouri, precum şi vânzări şi închirieri spaţii industriale, comerciale, depozite, hale.

Vezi telefon

Detalii agenție

153 anunțuri
AV Estate

pro

Timişoara

Vezi telefon

Detalii agenție

128 anunțuri

Moşniţa Nouă

Vezi telefon

Detalii agenție

115 anunțuri
ImoPuls

pro

Timişoara

ImoPuls si-a inceput activitatea in urma identificarii in piata imobiliara din Timisoara, a unei categorii de clienti ce doresc o altfel de abordare din partea Agentiilor Imobiliare. Cu toate ca suntem tineri, avem experienta si suntem conectati la pulsul si dinamica sectorului în care activăm. Respectul față de muncă și față de partenerii noștri, devotamentul și seriozitatea ne-au impins sa venim in intampinarea dumneavoastra.Promovăm principiile unei piețe imobiliare ideale, bazată pe norme de conduită și înaltă ținută morală, profesionalism și etica în afaceri.Ce vă oferim?• Servicii specifice domeniului imobiliar: intermediere, reprezentare, promovare și negociere.• Servicii complementare: asistență juridică și financiar-bancară.• Servicii suplimentare: informare și evaluare.Secretul nostru?Suntem uniți, suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului și împărtășim aceleasi valori profesionale și personale.Împreuna suntem ImoPuls!Credem în relațiile in care toti cei implicati castiga!