Global City Residence P-ta Muncii

Indisponibil
 • An predare
  Martie 2017
 • Camere
  2, 3, 4 camere
 • Suprafeţe
  55 mp - 150 mp
 • Preţuri
  De la 66.200 Euro +TVA
+11
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 20 August 2018

Construit din pasiune şi respect. Dezoltăm ansambluri rezidenţiale de peste 13 ani!... vezi mai mult

Construit din pasiune şi respect. Dezoltăm ansambluri rezidenţiale de peste 13 ani!

LOCUL UNDE TE SIMTI ACASA - GLOBAL CITY RESIDENCE

Intr-o piata dinamica a constructiilor apare un proiect nou amplasat intr-o locatie centrala , proiect care vine in sprijinul cererii masive de unitati locative.Locatiile alese de dezvoltator, au vizat zonele centrale, de aceea nici locatia acestui proiect nu a fost intamplatoare si a fost selectata cu atentie ,la granita dintre doua sectoare marginita de B-dul Basarabia, B-dul Decebal,   B-dul  Mihai Bravu  ,metroul Piata Muncii aflandu-se la 3 minute de mers pe jos, in apropiere existand mijloace de transport in comun, autobuze, troleibuze,  scoli generale,  gradinite licee, centre comerciale. In imediata apropiere se gaseste Registrul Comertului , spitalul de copii Victor Gomoiu. Parcul National  si Parcul Voinicelul ,situate in apropiere, patinoarul Flamaropol,  si numeroase centre de fitness si de recreere , definesc  valoarea acestei locatii .

Locatia aleasa de dezvoltator nu a fost intamplatoare punandu-se accent pe cerinta clientului de a avea concentrate pe o arie restransa atat zone de agrement cat si acces facil la mijloacele de transport in comun,scoli, gradinite si centre comerciale.

Imobilul, prin amplasamentul central la numai 3 minute de metrou Piata Muncii, dispune de o arhitectura moderna, compartimentari eficiente si o calitate superioara a sistemului constructiv si a finisajelor. Imobilul  cuprinde  152 unitati locative,  apartamente cu  doua camere, trei si patru camere, acestea beneficiind de spatii vitrate, cu terase generoase plecand de la 5 mp si ajungand la 15mp.

Lucrarile au inceput  in februarie  2016 si se vor finaliza in martie aprilie 2017. Investitia se desfasoara pe un teren de 2834 mp, cu o suprafata construita desfasurata de 16000 mp., care se remarca printr-o arhitectura moderna,indrazneata  cu regim de inaltime S +P+8 E. Scarile  sunt identice si se executa ,,in oglinda ‘’,deservite de cate 2 lifturi pe fiecare scara, cu zona de subsol prevazuta cu parcari. Rampa  de acces la locurile de parcare este prevazuta cu degivrare. Parterul  va avea  destinatie comerciala,iar etajele   apartamente de 2, 3 si 4 camere.

Luminoase si spatioase toate apartamentele au fost structurate astfel incat sa corespunda nevoilor unui stil de viata contemporan.Suprafatele construite , sunt de 55mp la doua camere , si de 90 mp respectiv 110 mp , la cele de trei camere.Noutatea pe piata locuintelor,in aceasta zona , este adusa de suprafata  generoasa de 150 mp , a  apartamentelor cu 4 camere . Blocul va dispune de paza permanenta si de supraveghere video. Cladirea va fi realizata pe cadre de beton si compartimentari din caramida Porotherm , pe fundatii continue tip radier.Intreaga structura , a fost conceputa sa asigure un grad ridicat de rezistenta , proiectata dupa ultimele normative in vigoare cu privire la siguranta constructiilor. Pe exterior, blocul beneficiaza de izolatie termosistem AUSTROTHERM, tencuiala decorativa a fatadelor fiind BAUMIT.

Apartamentele vor fi predate la cheie si vor dispune de tamplarie PVC cu 6 camere si geam tripan., dubla garnitura, sistem dual protect.Vor fi predate cu centrala de apartament performanta,  cu gresie , faianta, parchet, usi, obiecte sanitare de cea mai buna calitate din import, existand un plafon alocat,pentru fiecare tip de apartament in parte , lasand la alegerea clientului sa-si personalizeze viitoarea locuinta. Usile de exterior vor fi marca MACO, iar cele interioare vor fi sistem celular. Instalatiile electrice vor fi executate din cupru,instalatiile sanitare din PPR, realizarea instalatiilor de incalzire din teava  pexal. Fiecare apartament va  avea contorizare individuala.

Galerie ansamblu

+ 9 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Global City Residence

Istoric

Bucuresti, Zona Mihai Bravu

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie