• An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  45 mp - 81,60 mp
 • Preţuri
  66.600 € - 114.899 €
+10
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 17 Februarie 2020

Un complex de locuinţe FINALIZAT.
Casa dumneavoastră trebuie să fie la nivelul propriilor aşteptări. De aceea, noi am urmărit să îndeplinim toate condiţiile ca aceste locuinţe să fie realizate la un standard ridicat. Parcul Bazilescu, în vecinătatea căreia se află complexul, face ca locaţia propusă de noi să fie perfectă pentru căminul dumneavoastră.... vezi mai mult

Un complex de locuinţe FINALIZAT.
Casa dumneavoastră trebuie să fie la nivelul propriilor aşteptări. De aceea, noi am urmărit să îndeplinim toate condiţiile ca aceste locuinţe să fie realizate la un standard ridicat. Parcul Bazilescu, în vecinătatea căreia se află complexul, face ca locaţia propusă de noi să fie perfectă pentru căminul dumneavoastră.

Prezentare

Ansamblul de locuinţe „Bazilescu Park” oferă un număr de 25 de apartamente: 10 apartamente de 3 camere şi 15 apartamente de 2 camere.

Apartamentele sunt dispuse pe 5 nivele (parter + 4 etaje), grupate într-un singur imobil.

La subsolul ansamblului se regăseşte o parcare subterană cu 13 locuri de parcare, 27 boxe spaţioase, iar suprateran sunt oferite 10 locuri de parcare.

Apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie, lift interior Schindler cu o capacitate de 8 persoane, interfon, reţea de date, telefonie şi televiziune; locuinţele sunt finalizate si prevăzute cu toate dotările.

Pereţii exteriori din cărămidă tip porotherm sunt acoperiţi cu termosistem şi tencuieli decorative minerale;

Tâmplăria exterioară este din PVC pentacameral, culoare negru.

Dotările interioare întregesc atmosfera caldă a spaţiilor primitoare, oferind familiilor ce vor locui aici atât intimitate cât şi sentimentul de sigurantă al unui spaţiu creat pentru plăcerea şi confortul celor care ştiu ce doresc.

Localizare ferită de zgomotul şi agitaţia capitalei, complexul ,,Bazilescu Park” este situat într-o zonă verde şi bine poziţionat în apropierea Parcului Bazilescu, la distanţă de 10 minute de lacul Străuleşti si 15 minute de Piaţa Victoriei, pe bld. Bucureştii Noi, nr. 136 sector 1, cu acces facil la staţiile de metrou Laminorului şi Parc Bazilescu – 300 m - cât şi la staţiile RATB situate la distanţă de aprox 20 m.

Tendinţa de dezvoltare a Bucureştiului pe direcţia de Nord este deja un fapt incontestabil. Dezvoltarea explozivă din această zonă a fost determinată de foarte multe proiecte rezidenţiale importante, cât şi de multe construcţii particulare prezente în acest perimetru, ceea ce a dus implicit la creşterea valorii proprietăţilor din aceste zone.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 8 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieOctombrie 2018
 • FinalizareOctombrie 2019
 • Start vânzareFebruarie 2020

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 45 mp - 59,38 mp 66.600 - 87.882
3 64,95 mp - 81,60 mp 96.126 - 114.899

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Bucureştii Noi

66.600 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Bucureştii Noi

Apartament 2 camere

 • 2 camere
 • 41.63 mp
 • Etaj 1/4
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Bucureştii Noi

96.126 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Bucureştii Noi

Apartament 3 camere

 • 3 camere
 • 62.53 mp
 • Etaj 1/4
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucuresti, zona Bucurestii Noi

81.415 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Bucurestii Noi (Bucureştii Noi)

Apartament 2 camere

 • 2 camere
 • 51.96 mp
 • Etaj 1/4

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

BEDAMIRO HOLDING CONSTRUCT PARCARI S.A

SOCIETATEA BEDAMIRO HOLDING CONSTRUCT PARCĂRI S.A. este o societate tânără, înfiinţată în anul 2011, cu capital integral românesc, dar care poate concura cu societăţile consacrate. Societatea noastră dezvoltă activităţi în construcţii, imobiliare şi consultanţă în construcţii.

,,Calitatea stă ascunsă în detalii, iar noi le scoatem la lumină”, acesta este principiul după care ne ghidăm, în cadrul SOCIETĂŢII BEDAMIRO HOLDING CONSTRUCT PARCĂRI S.A. şi care ne confirmă prezenţa în topul companiilor de construcţii din mediul de afaceri din România. Promovăm o viziune modernă, aplicată la realitatea pieţei româneşti şi reuşim să o facem cu succes şi ... profit pentru clienţii noştri, împreună construind proiecte imobiliare de anvergură, dar şi succesul în afaceri.

Societatea noastră este specializată în lucrări de construcţii ,,clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale”, precum şi lucrări de infrastructură rutieră. De asemenea, activează pe o piaţă de nişă în domeniul construcţiilor, respectiv lucrări de restaurare, reconstituire şi consolidare structură.

Considerată nouă în piaţă de profil, SOCIETATEA BEDAMIRO HOLDING CONSTRUCT PARCĂRI S.A, datorită lucrărilor de calitate şi a gradului mare de diversitate a acestora, şi-a creat un portofoliu de clienţi importanţi. Pe segmentul de restaurări monumente istorice am fost clasaţi în top la categoria restaurări monumente istorice, iar ca cifra de afaceri am ocupat locul 1 în topul firmelor buzoiene nou înfiinţate – lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale – întreprinderi mijlocii.

Societatea noastră a implementat certificatele de management integrat ISO 9001-2011 şi ISO 14001 -2011 pentru a putea executa lucrările la standardele de cea mai înaltă calitate. Societatea noastră deţine un parc auto care are în componenţă utilaje necesare realizării unor lucrări de calitate în domeniul construcţiilor.

Lucrări de referinţă:

- Primăria sectorului 1 Bucureşti- restaurare şi reconstituire a elementelor decorative de la exterior şi interior ale imobilului sediul Primăriei sectorului 1 Bucureşti.
- Reabilitări termice, sector 6 Bucureşti–Societatea Construcţii Erbaşu S.A;
- Reabilitare şi extindere reţea apă, extindere reţea canalizare şi staţie de pompare ape uzate nouă- localitatea Tuzla, judeţul Constanţa;
- Lucrări de arhitectură şi instalaţii;
-Complex multifuncţional Piaţă Mureş, sector 1, Bucureşti ;
- Execuţie lucrări de construcţii;
–Lucrări de structură ,, Spitalul de copii Gomoiu”, Bucureşti;
- Documentaţie proiect tehnic de arhitectură ,,Modernizare Piaţă Progresul”, sector 4, Bucureşti;
- Servicii de consultanţă pentru proiectul ,,Modernizare Piaţă Progresul, sector 4 , Bucureşti.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office