Loft Green Apartments

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 20 August 2021

Explorează stilul de viaţă LOFT - clădiri cu o arhitectură modernă unică, spaţii de locuit cu personalitate, design de tip loft (industrial), facturi la încălzire mai mici faţă de un apartament clasic, 100% eco-friendly cu pompe de căldură geotermice importate din Suedia.... vezi mai mult

Explorează stilul de viaţă LOFT - clădiri cu o arhitectură modernă unică, spaţii de locuit cu personalitate, design de tip loft (industrial), facturi la încălzire mai mici faţă de un apartament clasic, 100% eco-friendly cu pompe de căldură geotermice importate din Suedia.

Prezentare

Proiectul are trei blocuri a câte 4 etaje, cu 154 de apartamente, gândite pentru un plus de intimitate oferit locatarilor prin amplasament, fiecare locuinţă având vedere panoramică spre pădure.

La LOFT găseşti cele mai multe beneficii la un loc:

- facturi mai mici la încălzirea şi răcirea locuinţelor cu ajutorul pompelor de căldură geotermice faţă de un apartment clasic (*în condiţii optime de utilizare)
- ZERO emisii CO2 la producerea energiei termice
- Reciclare selectivă a deşeurilor
- Sistem ventilare prin microventilaţie a locuinţei cu aer proapăt
- 100% energie regenerabilă

Practica şi studiile arată că utilizând pompele de căldură geotermice pentru a încălzi sau răci casa şi pentru a produce apă caldă menajeră se reduc considerabil costurile de întreţinere ale casei, ceea ce face din acest proiect unul profitabil, o investiţie de viitor datorită tehnologiei folosite şi a construcţiei de calitate.  

La LOFT găseşti:

-7500 METRI ALEI, PARCĂRI, SPAŢII VERZI;
-ACCES SECURIZAT;
-SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO;
-VIDEOINTERFON cu sistem SMART HOUSE;
-INFRASTRUCTURĂ PRIZE ÎNCĂRCARE MAŞINI ELECTRICE;
-DESIGN DE TIP LOFT.

Stilul LOFT are o arhitectură modernă, contemporană, des întâlnită şi foarte apreciată în tendinţele de construcţie europene, ce include un design minimalist, foloseşte materiale sustenabile, iar finisajele sunt durabile şi, odată cu trecerea timpului capătă o mai mare valoare. Printre elementele ce compun stilul loft se numără cărămida, betonul aparent, dar şi o înălţime a apartamentelor mai mare - de 2,9 metri cu ferestre mari. Locuinţele sunt eficiente energetic, construite cu materiale de cea mai bună calitate şi cu finisaje premium.

Ne mândrim cu faptul că proiectul a primit două premii pentru "Ansamblul green şi smart al anului" la Gala Profesioniştilor în Imobiliare în 2018 şi 2019. De asemenea, proiectul a fost desemnat finalist la mai multe concursuri internaţionale, printre care şi Romanian Building Awards şi este în curs de certificare drept clădire verde de către Romanian Green Building Council. 

Totodată, LOFT green apartments se află pe lista proiectelor nominalizate la premiile Uniunii Europene pentru arhitectură contemporană 2022 - Mies van der Rohe, prin arhitectul proiectului Maxim Calujac. 

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Locație

Zona Nord, Bucuresti

Street View
  Şcoli
  Distanță
 • Scoala generala
  aprox. 1.79 km
 • Scoala Mogosoaia
  aprox. 1.80 km
  Distanță
  Parcuri
  Distanță
 • Parcul Mogosoaia
  aprox. 1.71 km
  Teren sportiv
  Distanță
 • Teren sportiv
  aprox. 930 m
 • Teren sportiv
  aprox. 990 m
 • Teren sportiv
  aprox. 1.03 km
 • Teren sportiv
  aprox. 1.07 km
 • Teren sportiv
  aprox. 1.09 km
 • Mai multe...
 • Teren sportiv
  aprox. 1.12 km
 • Teren sportiv
  aprox. 1.13 km
  Parcări
  Distanță
 • Parcare
  aprox. 1.10 km
 • Parcare cu plata
  aprox. 1.56 km
  Restaurant
  Distanță
 • La Casolare
  aprox. 1.52 km
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.
Finalizat

Dezvoltator

Loft Green

Suntem o echipă tânără, dinamică cu experienţă bogată în domeniul construcţiilor în stilul locuinţelor nordice cu precădere în eficientizarea energiei termice şi construirea de clădiri pasive ce folosesc sisteme de încălzire geotermică.

Proiectul imobiliar Ecovillas pe care l-am realizat a fost unul inovativ prin caracteristicile sale de eficienţă energetică: izolaţie excelentă a locuinţelor şi pompe geotermice.