Ansamblul rezidential SUNSET RESIDENCE

Indisponibil
  • Suprafeţe
    67-89 mpc
  • Preţuri
    Preturi incepand cu 43.000 euro
+4
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 31 Iulie 2017

SUNSET RESIDENCE

Zi de zi, ori in concediu, week-end-uri sau ori de cate ori simtiti nevoia de confort si relaxare , simtiti briza marii si bucurati-va de apartamentul dvs. la malul Marii Negre! Va doriti o locuinta exclusivista, o locatie privata menita sa va asigure confort ? SUNSET RESIDENCE  va ofera toate acestea, putand sa iti indeplineasca orice dorinta la malul marii - plaja, yachting, clubbing....

Ansamblul rezidential SUNSET RESIDENCE  cu cele 2 blocuri P+9  , cuprinzand 180 de locatii ,  este situat  in statiunea turistica Mamaia , intr-un loc linistit, aprope de mare si plaja . .

Ansamblul rezidential SUNSET RESIDENCE  este conceput a avea un nivel ridicat de confort si multiple facilitati pentru locuitorii sai . Conformatia celor doua corpuri de cladire este gândita astfel pentru a beneficia din plin de insorire si  de briza marii... apartamentele avand  vedere panoramica atat spre Marea Neagra cat si spre lacul Siutghiol.

Situat la mai putin de 500 m de plaja si apropiat de centrul statiunii Mamaia , complexul rezidential este o locatie perfecta pentru apartamentele de vacanta.  Insa , având experienta  proiectului anterior  , constructorii au dezvoltat noul proiect  pentru a se preta atat cerintelor unui apartament de vacanta cat si unuia cu destinstie rezidentiala permanenta ,  acordandu-se importanta deosebita  studiilor precum : iluminare, ventilare naturala, functionalitate, spatialitate, eficientizare a ariei utile, finisarea spatiilor  , toate fiind  hotarâtoare in conformarea conceptului de locuire.

Fiecare este dotat cu baie, o bucatarie si loc de luat masa deschise, living si terase pentru fiecare dintre spatii. In functie de orientare, apartamentele sunt de 2 tipuri: cu o singura orientare si  cu dubla orientare . 

Datorita pozitionarii sale  excelente ,  accesul atat auto  cat si pietonal ,  este foarte facil , fiind construit la bulevard.

Ansamblul va ofera spre vanzare 3 tipuri de apartamentele cu 2 camere si 4 tipuri de apartamente cu 3 camere , cu preturi promotionale incepand cu  48.000 euro ( a se studia capitolul Modalitati de plata )   , cu predare " la cheie "  sau 43.000 euro, pentru predare  "la alb " . In oricare dintre apartamentele de 2 sau 3 camere ,cu suprafete construite intre 67 MP SI 89 MP  beneficiati  de standarde de inalta calitate ale constructiei si designului la un raport calitate-pret excelent. Finalizarea imobilelor se estimeaza a fi in luna octombrie 2019 .

Apartamentele pot fi achizitionate printr-un sistem lejer de rate pana la finalizarea imobilelor, cat si prin credit imobiliar. 

MODALITATI DE PLATA:

1. Avans integral - reducere aplicata 20 % ;

2. Avans 30 % + diferenta la predarea imobilului -reducere aplicata 5% ;

3. Avans 30 % + diferenta in transe , pana la predare imobilului - reducere aplicata 10 % ;

4. Avans 50 % + diferenta la predarea imobilului - reducerea aplicata 10 % ;

5. Avans 50 % + diferenta in transe pana la predarea imobilului - reducerea aplicata 15 % ;

 

Pentru apartamentele cu 2 camere preturile integrale , fara reducerea aplicata ,  sunt cuprinse intre 60.000 euro si 69.000 euro  , avans suprafete utile incepand 60 mp cu terasa .

Pentru apartamentele cu 3 camere, preturile integrale , fara reducerea aplicata sunt cuprinse intre 90.500 si 111.000 euro , cu suprafete utile incepand cu 70 mp cu terasa .

Galerie ansamblu

+ 2 Imagini

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Agentia Blue Sky

Istoric

Constanta, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

  • Apartamente
  • În construcţie
Indisponibil

Mamaia, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

  • Apartamente
  • Finalizat