Aqua Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 04 Aprilie 2022

Zi de zi, în concediu, week-end-uri sau de câte ori simţiţi nevoia de confort şi relaxare, simţiţi briza mării şi bucuraţi-vă de apartamentul dumneavoastră situat în primul rând la malul Mării Negre!... vezi mai mult

Zi de zi, în concediu, week-end-uri sau de câte ori simţiţi nevoia de confort şi relaxare, simţiţi briza mării şi bucuraţi-vă de apartamentul dumneavoastră situat în primul rând la malul Mării Negre!

Vă doriţi o locuinţă exclusivistă, în primul rând la mare?

AQUA RESIDENCE vă oferă toate acestea, putând să vă îndeplinească orice dorinţă la malul mării plaja, yachting, clubbing. AQUA RESIDENCE, este conceput a avea un nivel ridicat de confort şi multiple facilităţi pentru locuitorii săi.

Din experienţa proiectelor anteriore, constructorii au profitat din plin de locaţia excelentă,dezvoltând noul proiect pentru a se preta atât cerinţelor unui apartament de vacanţă cât şi unuia cu destinaţie rezidenţială permanentă, acordându-se importanţa deosebită studiilor precum: funcţionalitate, spaţialitate, eficientizare a ariei utile, finisarea spaţiilor, toate acestea fiind hotărâtoare în conformarea conceptului de locuire.

Ansamblul vă oferă spre vânzare studiouri, apartamente cu 2 camere şi 3 camere, cu preţuri promoţionale începând cu 59000 euro preţ cu TVA inclus.

La interior apartamentele dispun de finisaje şi echipamente moderne : tâmplărie de ultima generaţie cu ferestre tripan, încălzire prin pardoseală, centrală proprie, instalaţie electrică şi termică executată, uşa metalică, faţade de ceramică, balustrada terasa de sticlă., etc.

Predarea se face " la alb" sau "la cheie" (cu costuri suplimentare faţă de preţul afişat). Părţile comune ale imobilelor, casa scării şi căile de acces comune vor fi la fel de atent finisate, cu materiale de cea mai bună calitate.

Facilități ansamblu

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Nord, Mamaia

Finalizat

Dezvoltator