MAMAIA NORD REZIDENTIAL

Indisponibil
 • An predare
  iulie 2018
 • Camere
  2 -3 camere
 • Suprafeţe
  suprafeţe utile între 50 si 53 mp
 • Preţuri
  între 54.500 euro şi 77.000 euro
+25
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 31 Iulie 2017

C & C REZIDENŢIAL situat în zona Depozit 10, este un ansamblu rezidenţial cochet, intim şi aerisit, adaptat realitătii pieţii imobiliare, oferind locuinţe confortabile, sigure şi eficient compartimentate.... vezi mai mult

C & C REZIDENŢIAL situat în zona Depozit 10, este un ansamblu rezidenţial cochet, intim şi aerisit, adaptat realitătii pieţii imobiliare, oferind locuinţe confortabile, sigure şi eficient compartimentate.

Proiectul se află la mai puţin de 1 minut de mers pe jos de plaja Mamaia Nord, zonă turistică în plină ascensiune. Poziţia deosebită, plaja mare, apa curata şi nu în ultimul rând liniştea asigurată de necunoaşterea de către majoritatea turiştilor a acestei zone fac ca această locaţie să devină de la an la an din ce în ce mai interesanta pentru turiştii în cautarea liniştii şi intimităţii. În zonă există acum o mulţime de terase, restaurante şi cluburi de vară care permit zonei să fie o prelungire firească a staţiunii Mamaia. Aşadar apartamentele din Mamaia Nord Rezidenţial pot constitui o alternativă avantajoasă pentru cei care doresc să vina la Mamaia, dar nu doresc să plătească preţurile ridicate ale apartamentelor din Mamaia. 

Ansamblul rezidenţial este compus din 2 blocuri de locuinţe colective cu un regim de înălţime redus (parter+ 4 etaje) + parcări destinate rezidenţilor. Datorită regimului de înălţime redus al blocurilor ce compun noul proiect, gradul de intimitate şi confort atinge un nivel înalt, iar sentimentul de aglomerare urbană lipseşte cu desăvârşire .

În total proiectul numără 36 unităţi locative cu 2 şi 3 camere având suprafeţe construite între 60 si 91 mp, toate cu vedere la mare, ale căror spaţii interioare au fost concepute cât mai inteligent de către arhitecţii proiectului în aşa fel încât fiecare centimetru pătrat să fie util şi folositor noilor proprietari. 

Noul ansamblu rezidenţial beneficiază de o infrastructură completă, cu străzi asfaltate şi căi de acces ample, branşat la toate utilităţile zonei (gaze naturale, energie electrică, apă şi canalizare),iar apartamentele puse în vânzare se livrează către beneficiar în regim de contorizare separată a tuturor utilităţilor necesare. 

La interior apartamentele dispun de finisaje şi echipamente moderne: gresie şi faianţă, parchet laminat, ferestre pvc, centrală proprie gaze etc.
Părţile comune ale imobilelor, casa scării şi câile de acces comune vor fi la fel de atent finisate şi vor dispune de placări ceramice de cea mai bună calitate cu proprietăţi de trafic intens şi antialunecare, balustradă completă de inox, lift silenţios cu iluminare led.

Pentru apartamentele cu două camere sunt disponibile mai multe modele şi tipuri de compartimentări pe care le veţi putea studia în planurile ataşate mai jos. Preţurile sunt cuprinse între 54.500 euro şi 77.000 euro, iar pentru cele de 3 camere - 72.000 euro. Termenul de finalizare estimativ -iulie 2018.

Galerie ansamblu

+ 23 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Agentia Blue Sky

Istoric

Constanta, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Mamaia, Zona Central

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat