Green Future Mogosoaia

 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  4 camere
 • Suprafeţe
  162 mp - 261 mp
 • Preţuri
  139.230 € - 159.460 €
+20
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 12 Noiembrie 2020

Green Future Mogoşoaia este amplasat pe strada Nichita Stănescu nr. 76, Mogoşoaia, cu acces rapid către oraş din Mogoşoaia sau din Chitilă. Complexul va cuprinde 70 case P+1+pod cu arhitectură modernă şi o zonă de agrement cu teren multifuncţional de sport, piscină şi loc de joacă pentru copii.... vezi mai mult

Green Future Mogoşoaia este amplasat pe strada Nichita Stănescu nr. 76, Mogoşoaia, cu acces rapid către oraş din Mogoşoaia sau din Chitilă. Complexul va cuprinde 70 case P+1+pod cu arhitectură modernă şi o zonă de agrement cu teren multifuncţional de sport, piscină şi loc de joacă pentru copii.

Prezentare

Complexul va fi racordat la toate utilităţile. Casele sunt construite pe structura de beton cu cărămidă porotherm. Finisajele sunt de cea mai bună calitate.

Ansamblul Green Future Mogoşoaia este amplasat pe stradă Nichita Stănescu nr. 76, Mogoşoaia, Ilfov, cu acces rapid către oraş atât din Mogoşoaia cât şi din Chitilă.

Complexul va cuprinde 70 case P+1+pod cu arhitectură modernă şi o zonă de agrement cu teren multifuncţional de sport, piscină şi loc de joacă pentru copii. Casele sunt dispuse în 10 module, fiecare modul având câte 2 case de capăt şi restul de mijloc.

Ambele tipuri de case au 4 camere, 3 băi, dressinguri, pod, terasă, parcare şi grădină.

Complexul va fi racordat la toate utilităţile: canalizare şi alimentare cu apă din reţeaua oraşului, gaze şi energie electrică.

Casele sunt construite pe structură de beton cu cărămidă porotherm, termosistem de 10 cm, acoperiş – ţiglă metalică.

Finisajele sunt de cea mai bună calitate: compartimentări interioare din cărămidă, pereţi tencuiţi, scară interioară cu finisaj din lemn şi balustrade de sticlă.

Suprafaţa de teren aferent variază între 162 mp şi 261 mp.

Case de mijloc finisate complet - de la 117.000 EUR + TVA
Case de capăt finisate complet - de la 134.000 EUR + TVA

Direct de la dezvoltator!

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 18 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIanuarie 2019
 • Start vânzareIunie 2019
 • FinalizareDecembrie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Piscină

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
4 162 mp - 261 mp 139.230 - 159.460

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Mogosoaia Green Construct

Green Future Mogoşoaia este un proiect dezvoltat de Mogoşoaia Green Construct, societate constituită din parteneriatul a doi dezvoltatori cunoscuţi în piaţă, unul sub brandul Green Future Residence iar celălalt fiind dezvoltatorul imobilului rezidenţial de lux Icon Residence.

Green Future Residence reprezintă divizia de dezvoltări imobiliare a grupului Green Future, înfiinţată în 2011, al cărei scop este livrarea de locuinţe accesibile, respectând toate normele din construcţii şi având un nivel de calitate ridicat. Ne mândrim cu cele 4 ansambluri rezidenţiale construite de noi, totalizând un număr de 76 de vile şi ne dorim să devenim mai buni în fiecare zi, pentru a ne face clienţii fericiţi prin prisma calităţii serviciilor noastre.

Icon Residence este amplasat în Bucureşti, pe strada Teodosie Rudeanu nr. 12-14, în centrul capitalei,în apropiere de Piaţa Victoriei şi Gara de Nord. Imobilul format din parter, 8 etaje superioare, demisol şi 2 nivele de parcare subterană, a fost dezvoltat în perioada august 2016 - martie 2018 şi a necesitat o investiţie de aproximativ 10 milioane euro.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

BIROU VANZARI