Mesteacanului Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 14 Martie 2022

Complexul este compus din 8 case cuplate, structura imobilelor fiind finalizată în anul 2021, din totalul de 16 locuinţe ce vor fi construite în zona numai de case!
Toate casele au deschidere stradală la şosea asfaltată de 10ml lăţime, respectiv 7 ml lăţime, ambele drumuri fiind în proprietate privată. Imobilele vor fi racordate la toate utilităţile funcţionale ale oraşului (canalizare, apă, gaze, cu... vezi mai mult

Complexul este compus din 8 case cuplate, structura imobilelor fiind finalizată în anul 2021, din totalul de 16 locuinţe ce vor fi construite în zona numai de case!
Toate casele au deschidere stradală la şosea asfaltată de 10ml lăţime, respectiv 7 ml lăţime, ambele drumuri fiind în proprietate privată. Imobilele vor fi racordate la toate utilităţile funcţionale ale oraşului (canalizare, apă, gaze, curent electric).

Prezentare

Localizat în Otopeni - Tunari, la la doar 8 km de zona de business a oraşului, aşa că drumul până la birou este unul destul de rapid. Ai acces facil la autostrada A3 şi drumul naţional DN1, şi de asemenea, aproape de noua ta casă sunt supermarket-uri, Şcoala Americană, Mall-ul Băneasa şi Mall Promenada.

Alege o casă adaptată timpului în care trăieşti: o casă economică, cu design futurist, unic şi finisaje premium.

Imobilul vă oferă o experienţă rezidenţială completă şi un mediu sigur şi armonios, de care să vă puteţi bucura zi de zi împreună cu familia dvs.!

Aceasta este construită pe un teren intravilan de 263,37 mp + cotă drum, cu structură de rezistenţă din beton armat şi zidărie integral din cărămidă, este dispusă pe parter, etaj 1, balcon, având o suprafaţă utilă totală generoasă de 132,18 mp utili + 16,80 mp terasă.

Această proprietate este destinată celor care îşi doresc să beneficieze de propria zonă de relaxare, într-o casă realizata cu finisaje şi de cea mai bună calitate. Dintre acestea enumerăm:

- încălzire în pardoseală la parterul proprietăţii;

- centrală cu boiler;

- geamuri Tripan;

- obiecte sanitare Ideal Standard;

Acum, timpul în plus petrecut acasă se poate transforma în avantajul căutării dumneavoastră. Noi îţi suntem la dispoziţie în mod digital pentru orice întrebare, te aşteptăm să-ţi oferim şi un tur real.

Locație

Zona Central, Otopeni

Street View
Finalizat

Dezvoltator

MESTEACANULUI RESIDENCE