O.B.A.different by luxury Sebes

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 16 Mai 2022

Primăvara această vine cu vești bune și noi oportunități de investiție! Oba different by luxury se extinde la Sebeș, județul Alba. După ce am convins clienții din Constanța și Mamaia prin calitatea construcțiilor și finisajelor noastre, încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor clienților din Sebeș.... vezi mai mult

Primăvara această vine cu vești bune și noi oportunități de investiție! Oba different by luxury se extinde la Sebeș, județul Alba. După ce am convins clienții din Constanța și Mamaia prin calitatea construcțiilor și finisajelor noastre, încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor clienților din Sebeș.

Prezentare

Motivul pentru care am ales să ne adresăm pieţei imobiliare din Sebeş, îl constituie dinamică economică în creştere datorată, în mare parte, investiţiilor externe făcute în ultimul deceniu.

Anvergura acestui proiect ne pune în faţă unor noi provocări. Astfel, dorim să aducem o serie de facilităţi şi beneficii viitorilor noştri clienţi din Sebeş. Vom pune în practică toată experienţă noastră dobândită în ultimii ani, folosind cele mai bune materiale, utilaje şi nu în ultimul rând cel mai bun personal.

Vom păstra atenţia pentru detalii, fără să facem nici cel mai mic rabat de la calitate. Să cumperi o locuinţa nu este o decizie deloc uşoară, de aceea echipa O.B.A îţi stă la dispoziţie cu informaţii şi consultanţă, astfel încât să poţi face alegerea potrivită.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Interfon

Locație

Zona Central, Sebes

Street View
3 luni până la finalizare

Dezvoltator