• An predare
  Noiembrie 2021
 • Camere
  2 - 4 camere
 • Suprafeţe
  50 mp - 101 mp
 • Preţuri
  86.307 € - 180.596 €
+31
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 02 Aprilie 2021

În centrul oraşului, chiar pe Bulevardul Take Ionescu, una din cele mai bine cotate zone ale Timişoarei, finalizăm cel mai modern şi exclusivist proiect rezidenţial, care întruneşte cele mai exigente cerinţe în materie de calitate, lux şi eleganţă, oferind un stil de viaţă select.... vezi mai mult

În centrul oraşului, chiar pe Bulevardul Take Ionescu, una din cele mai bine cotate zone ale Timişoarei, finalizăm cel mai modern şi exclusivist proiect rezidenţial, care întruneşte cele mai exigente cerinţe în materie de calitate, lux şi eleganţă, oferind un stil de viaţă select.

VIAŢA DE LUX ÎNCEPE ACASĂ

Situat la câţiva paşi de promenada pe malul Begăi şi câteva minute de Piaţa Unirii, Monarch Tower vine în întâmpinarea tuturor aşteptărilor tale şi te conectează la cele mai importante puncte de interes ale oraşului, de la grădiniţe, la şcoli, supermarketuri, bănci, spitale, parcuri, zone de promenade, centre comerciale sau clădiri de birouri.

Designul şi arhitectura din Monarch Tower sunt expresia minimalismului şi a modernităţii. Stilul exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.
Holurile de la intrare şi de acces spre apartamente, elegante şi impunătoare, insulele de verdeaţă din cadrul ansamblului, terasele private cu panorame superbe asupra Timişoarei, locul de joacă, parcările subterane, spaţiile de depozitare, camera pentru biciclete, totul este gândit pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii şi oferirea conceptului cu adevărat de premium lifestyle.

Pe cele 11 etaje ale proiectului rezidenţial sunt o gamă variată de locuinţe, spaţioase şi luminoase, apartamente premium de diferite dimensiuni, cu 2, 3 şi 4 camere sau de tip penthouse, ce conferă un sentiment unic de exclusivitate. Iar în plan parter totalizăm 500 mp de spaţii comerciale, aducând facilităţile mai aproape de tine.

Calitatea materialelor folosite, garanţia unei construcţii sigure, tehnologia eficientizării termice şi a consumului de utilităţi, atenţia deosebită pentru detalii şi finisare, spaţiul generos, compartimentarea inteligentă, luminozitatea extraordinară dată de spaţiile vitrate mari, toate acestea îţi vor defini un nou stil de viaţă.

Din momentul în care vei păşi în proiectul rezidenţial Monarch Tower, vei şti că îţi oferă stilul de viaţă pe care ţi l-ai dorit dintodeauna. Modern, sofisticat,elegant şi rafinat.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 30 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 50 mp 86.307 - 89.570
3 79 mp - 99 mp 138.801 - 165.737
4 101 mp 171.774 - 180.596

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

MONARCH TOWER

monarchproperties.ro/

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office