AD Nord Residential

Indisponibil
 • An predare
  Aprilie 2019
 • Camere
  4
 • Suprafeţe
  115 mp
 • Preţuri
  125.000 €
+16
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 21 Iunie 2019

AD Nord Residential Tunari - un cartier superb, foarte bine sistematizat, construit şi finisat, cu acces direct către zona de nord a oraşului, case foarte funcţionale şi uşor de întreţinut, finalizate, branşate la utilităţi.... vezi mai mult

AD Nord Residential Tunari - un cartier superb, foarte bine sistematizat, construit şi finisat, cu acces direct către zona de nord a oraşului, case foarte funcţionale şi uşor de întreţinut, finalizate, branşate la utilităţi.

Prezentare

Acces din 2 străzi principale asfaltate (M. Eminescu şi T. Arghezi). Zona foarte bine sistematizată, curată şi liniştită. Foarte aproape de toate punctele de interes din zona de nord a Bucureştiului.

Atât casa cât şi grădina au fost gândite, proiectate şi dimensionate pentru a păstra echilibrul între funcţionalitate şi reducerea la minim a sarcinilor şi cheltuielilor de întreţinere. Adaptate perfect unui stil activ şi sănătos de viaţă în mediul urban.

Casele satisfac perfect toate nevoile locative ale unei familii cu 2-3 copii. În acelaşi timp nu transforma spaţiul locativ într-o povară. Foarte adaptabile: garajul generos, pentru 2 maşini, poate fi reconfigurat uşor în viitor în funcţie de nevoile viitorilor proprietari; în pod mai poate fi obţinută o cameră pentru lucru/relaxare/oaspeţi.

Lidl, Mega Image, farmacie, beauty salon, zona spectacole şi târguri, primărie, parc, teren sport şi alte facilităţi în apropiere. Staţie STB (autobuz, linie regională) în imediata vecinătate, pe Str. Mihai Eminescu.

Cartierul este deservit de toate utilităţile. Este aşteptat ca nouă reţea de apă şi canalizare comunală să fie finalizată până în toamnă 2019; astfel că puţul şi fosa existente vor fi câştigate ca soluţii de rezervă sau pentru eficientizare costurilor cu stropirea plantelor, spălare etc.

Prin prisma poziţiei, conceptului, calităţii construcţiilor, utilităţilor şi perspectivei de dezvoltare a zonei, aceste case oferă cel mai bun raport calitate/preţ din zona Pipera/Tunari/Otopeni.

Casele au fost recent intabulate; pentru casele disponibile se poate încheia direct contract de vânzare-cumpărare, fără precontractare.

Un cartier superb, foarte bine sistematizat, construit şi finisat, cu acces direct către zona de nord a oraşului, case foarte funcţionale şi uşor de întreţinut. Pentru cei care vor să respire aer curat şi să fie feriţi de poluarea fonică, în imediata proximitate a Bucureştiului, deschidere la două străzi principale, cu acces la toate utilităţile şi fără a face compromisul de a locui pe câmp, izolat.

Galerie ansamblu

+ 14 Imagini

Stadiu ansamblu

 • FinalizareAprilie 2019

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

AD Nord Residential Tunari

Dezvoltatorul ansamblului AD Nord Residenţial Tunari are o experienţă de peste 20 de ani că arhitect specializat în construcţii rezidenţiale de o calitate deosebită, cu finisaje de lux.