Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 17 Decembrie 2021

Vă prezentam un ansamblu de vile excelent poziţionat, ce este dezvoltat pe o suprafaţă de 15.000 mp, format din 27 de unităţi locative individuale. Vilele sunt realizate într-un stil modern, cu o arhitectură deosebită, suprafeţe generoase, compartimetare practică şi 2 locuri de parcare. Ansamblul beneficiază de spaţii verzi, spaţii de recreere şi loc de joacă pentru a oferi un maxim de confort viitorilor propri... vezi mai mult

Vă prezentam un ansamblu de vile excelent poziţionat, ce este dezvoltat pe o suprafaţă de 15.000 mp, format din 27 de unităţi locative individuale. Vilele sunt realizate într-un stil modern, cu o arhitectură deosebită, suprafeţe generoase, compartimetare practică şi 2 locuri de parcare. Ansamblul beneficiază de spaţii verzi, spaţii de recreere şi loc de joacă pentru a oferi un maxim de confort viitorilor proprietari.

Prezentare

Ansamblul de vile este excelent poziţionat, dezvoltat pe o suprafaţă de 15.000 mp, format din 27 de unităţi locative, dispune doar pe parter sau P+1.

Construcţia vilelor împleteşte liniile moderne, deloc austere, cu o arhitectură riguros gândită. Suprafeţele de care dispun sunt generoase, pentru a oferi atât confortul, cât şi bucuria unui spaţiu plăcut în care viitorii locuitori să se relaxeze, desprinzându-se de haosul cotidian.

Locuinţele dispun de spaţiu verde şi de asemenea locuri de joacă special amenajate pentru copii.

Fiecare vilă beneficiază de 2 locuri de parcare.

Accesul în incinta este restricţionat, fiind permis doar locuitorilor şi vizitatorilor acestora.

Racordarea şi contorizarea este individuală la toate reţelele edilitare:

- apă curentă;
- canalizare menajeră;
- gaze naturale;
- energie electrică;
- telefonie;
- cablu TV;
- internet.

Acasă reprezintă mult mai mult decât locul în care locuieşti. Reprezintă spaţiul în care visezi, planifici noi aventuri alături de familie şi spaţiul în care te întorci cu drag la fiecare final de zi. Acasă este locul în care se nasc emoţîi, amintiri şi poveşti.

Case Tunari îi oferă familiei tale cele mai bune condiţîi de locuit şi de petrecere a timpului liber în intimitatea unei locuinţe cu design actual. Localizată într-o zonă premium din Tunari, cu acces la o mulţime de centre de interes, micro comunitatea de 27 de case individuale îţi permite să trăieşti fiecare zi într-un interior cu design modern şi confortabil, aducând în acelaşi timp natură mai aproape.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Interfon

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Tunari

Street View
2 luni până la finalizare

Dezvoltator

AXA PROPERTIES ESTATE SRL