Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu

Descrierea cartierului Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu

Zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu situată în Sectorul 3 al Capitalei dispune de o poziție bună, semicentrală și cuprinde în mare parte blocuri construite după 1980. Aceasta se învecinează cu Piața Unirii și cu Piața Alba Iulia.

Dacă te vei muta în această zonă, vei avea la dispoziție mai multe autobuze și tramvaie care te vor ajuta să te deplasezi către centrul orașului și nu numai. Printre acestea amintim tramvaiul 19 care oferă o legătură directă cu sud - estul Bucureștiului, tramvaiul 27 cu care te poți deplasa până la Piața Unirii și autobuzul 124 al cărui traseu ajunge în zona Eroilor. Cu autobuzul 133 ajungi rapid la Parcul Tineretului și la Gara Basarab.

Vei avea, totodată, în apropierea viitoarei tale locuințe două stații de metrou - Timpuri Noi și Mihai Bravu. Ambele îți oferă posibilitatea de a lua trenuri care circulă atât pe magistrala 1 Dristor - Pantelimon, cât și pe magistrala 3 Preciziei - Anghel Saligny. Consultă harta și vezi care vor fi cele mai apropiate stații de viitoarea ta locuință.

Vrei să te muți în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu și te gândești deja unde îți vei putea face cumpărăturile? În primul rând, vei avea la dispoziție numeroase magazine de cartier, având în vedere faptul că multe dintre blocurile din această parte a orașului dispun de spații comerciale la parter.

București Mall, primul complex comercial de acest tip din Capitală, poate fi o altă opțiune excelentă. Cu mașina ajungi destul de ușor și la mall-urile ParkLake și Sun Plaza. Vrei să cumperi legume și fructe proaspete? Atunci trebuie să știi că o piață este amplasată pe Strada Foișorului.

Un magazin Lidl a fost deschis în zona Pasajului Mihai Bravu. În plus, în apropiere vei avea și Complexul Comercial Prosper și un magazin de bricolaj. În apropiere ai la dispoziție și o serie de magazine cu materiale de construcții sau finisaje. La doi pași de toate acestea găsești și un complex comercial ce include mai mulți retaileri, inclusiv două pet shop-uri.

Ajungi destul de rapid și la hipermarketul Auchan Vitan și la Unirea Shopping Center. Află unde sunt localizate toate acestea de pe hartă.

În zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu vei avea la dispoziție câteva spații verzi de mici dimensiuni, amenajate cu locuri de joacă pentru copii, cel mai mare dintre acestea fiind Parcul Emil Gârleanu. Vei ajunge însă destul de rapid de aici la Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) sau la Parcul Tineretului.

O altă variantă bună pentru cei care își doresc să facă o plimbare prin natură este o vizită în Parcul Natural Văcărești la care ajungi foarte ușor. Pe marginea deltei te poți plimba chiar și cu bicicleta. Multe dintre blocurile situate la principalele artere de circulație din această zonă dispun de spații comerciale la parter, într-unele dintre acestea fiind deschise restaurante și baruri. Pentru mai multă diversitate, vei avea la o aruncătură de băț Centrul Vechi al Bucureștiului.

În zona Pasajului Mărășești vei putea merge la un spectacol pus în scenă de echipa Teatrului de Operetă și Musical “Ion Dacian”. Preferi să te relaxezi la film? Un cinematograf este disponibil în București Mall - primul centru comercial de acest tip din oraș, situat pe Calea Vitan. O altă opțiune poate fi găsită în mall-ul ParkLake din zona Parcului Alexandru Ioan Cuza.

Vezi ce alte alternative de petrecere a timpului liber vei avea dacă te muți în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu.

Dacă te vei muta în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu, vei avea la doi pași de casă mai multe unități de învățământ. Printre acestea amintim Grădinița Brândușa de pe Strada Brândușelor, Școala Gimnazială nr. 84 situată lângă Complexul Comercial Prosper și Școala Gimnazială nr. 81 de pe Strada Nerva Traian.

În apropierea stației de metrou Timpuri Noi se află sediile mai multor instituții private de învățământ superior. Este vorba despre Universitatea “Titu Maiorescu”, Universitatea “Nicolae Titulescu” și despre Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir”.

Vezi ce hartă ce alte unități de învățământ există în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu.

Principalele unități sanitare din această zonă sunt Policlinica Vitan Dudești și spitalul privat de oftalmologie Westeye Hospital. Unul dintre cele mai apropiate spitale de stat la care vei avea acces, dacă te vei muta aici, este Spitalul Clinic “Dr. Victor Babeș”. O altă opțiune poate fi și Spitalul Clinic de Urgență “Sfântul Ioan” de la Șoseaua Vitan-Bârzești.

O serie de unități medicale sunt disponibile și pe Șoseaua Berceni la care poți să ajungi în doar câteva minute cu mașina. Dacă preferi o clinică privată, atunci printre cele mai apropiate se numără clinica Regina Maria Mărășești sau Monza Metropolitan Hospital.

Găsești pe harta de mai jos și farmaciile disponibile în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu.

Câteva restaurante găsești pe Strada Nerva Traian, iar pe Calea Vitan ai la dispoziție mai multe fast food-uri. Un food court cu restaurante destul de diverse găsești, de asemenea, la etaj în București Mall. Pentru pâine caldă, o gustare sau o prăjitură merită să încerci și brutăria Koksal aflată la doi pași de mall.

Dacă ești grăbit, poți să mergi repede până la drive through-ul KFC de pe Șoseaua Mihai Bravu sau la restaurantul McDonald’s din Dristor de unde poți să-ți comanzi, de asemenea, mâncarea direct din mașină. Alte food court-uri ai în apropiere la mall-urile ParkLake și Sun Plaza, dacă nu te deranjează să mergi câteva minute cu mașina. Ajungi extrem de repede din această zonă și în Centrul Vechi al orașului unde găsești restaurante și terase pentru toate gusturile.

Vezi ce alte restaurante găsești în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu și în vecinătatea acesteia consultând harta.

Ai nevoie de o bancă sau de un ATM? Pe Strada Nerva Traian găsești un Libra Bank și o sucursală ING. În București Mall ai la dispoziție alte câteva opțiuni. Consultă harta pentru mai multe informații.

De multe ori, la orele de vârf, vei întâmpina aglomerație în trafic pe Calea Vitan sau pe celelalte artere principale din această zonă, motiv pentru care este posibil să ai unele dificultăți în găsirea unui loc de parcare. Îți recomandăm, totodată, să apelezi la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3 pentru a închiria un loc de parcare în apropierea locuinței tale.

Dacă optezi pentru un apartament într-un ansamblu rezidențial nou, atunci discută direct cu dezvoltatorul și vezi ce ofertă îți pune la dispoziție. Astfel, te vei asigura că nu mai pierzi timpul seara căutând un loc de parcare.

Consultă harta și află ce opțiuni ai în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu.

Ansambluri Rezidenţiale din cartierul Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu

1 rezultat

În zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu vei găsi, în principal, blocuri înalte, construite după 1980. Zona include însă și câteva străzi cu vile individuale, vechi și noi, situate în apropiere de Splaiului Unirii și de Calea Dudești.

Aflându-se la doi pași de Piața Unirii și de Piața Alba Iulia, aceasta dispune de o poziție bună, semicentrală. Prețurile solicitate pentru multe dintre proprietățile situate aici sunt însă pe măsura proximității lor față de centrul orașului. Mai multe ansambluri rezidențiale noi sunt concentrate, totodată, în zona Șoselei Mihai Bravu și a stației de metrou cu același nume.

Printre cele mai noi ansambluri rezidenţiale care se dezvoltă în această zonă se numără Global Residence Monolitului. Consultă harta pentru a afla care sunt ansamblurile rezidenţiale din cartierul Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu şi din apropiere.

Preţurile apartamentelor din cartierul Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu

Prețurile apartamentelor din acest cartier sunt peste media de preț a Capitalei. Iată mai jos prețurile medii pe metru pătrat util în funcție de numărul de camere ale apartamentelor:

Indicele imobiliare.ro

IMO Bucuresti vezi mai multe detalii

1.761 €/mp

01.06.22 - 30.06.22

+0,8%  (14 €/mp) faţă de luna 5/2022

+15,5%  (236 €/mp) faţă de luna 6/2021

Vezi detalii despre preţuri

Chiriile apartamentelor din cartierul Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu

Dacă te gândeşti să iei în considerare acest cartier pentru a te muta în chirie într-un apartament, iată mai jos nivelul preţurilor în funcţie de numărul de camere:

Apartamente cu o cameră

În acest cartier vei găsi chirii care se încadrează în media Bucureștiului. Chiria medie practicată pentru apartamentele cu o cameră este de:
280 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 2 camere

Chiriile apartamentelor bicamerale se încadrează în media pe oraș. Astfel, chiria medie practicată pentru acest tip de apartamente este de:
450 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 3 camere

Chiriile pentru apartamentele tricamerale sunt printre cele mai accesibile din oraș. Chiria medie practicată pentru astfel de apartamente este de:
450 Euro.

Vezi ofertele

preţExpert

Fie că vrei să vinzi sau să cumperi un apartament, cu aplicaţia preţExpert poţi face o evaluare rapidă a proprietăţii, astfel încât tu să iei cea mai bună decizie, în interesul tău.

Vrei să cumperi?

înainte de a face marele pas, verifică preţul cu aplicaţia preţExpert. Vezi dacă nu cumva ar mai fi loc de negociere.

Verifică preţul proprietăţii

Vrei să vinzi?

Află care este cel mai bun preţ de vânzare pentru proprietatea ta şi în cât timp poți să o vinzi!

Află preţul de vânzare

Ultimele anunţuri imobiliare adăugate în Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Nerva Traian, 2 camere, 65 mp, Parter / 8

Apartamentul pe care il prezentam in continuare se remarca prin amplasarea in zona Nerva Traian, pe strada Anastasie Panu. Apartamentul are o suprafata de 65 mp utili total, decomandat, se afla la...

Vânzare garsoniera în Bucureşti

zona Mihai Bravu, o cameră, 40 mp, Etaj 1 / 8

REGAL IMOBILIARE va propune spre VANZARE o GARSONIERA , complet mobilata si utilata in zona Mihai Bravu-Calea Vitan Garsoniera are o suprafata de 40mp si se afla la ETAJUL 1 intr-un bloc cu...

Vânzare garsoniera în Bucureşti

zona Nerva Traian, o cameră, 38 mp, Parter / 8

Vanzare gasoniera, Nerva Traian adiacent (Strada Poet Vasile Carlova, nr.2): - parter/8 - bloc garsoniere (1990) - open space - frigider, TV, AC - utilitati generale: curent electric, apa,...

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Mihai Bravu, 2 camere, 55 mp, Etaj 4 / 8

Apartament 2 camere situat intr-un bloc nou in zona Mihai Bravu/Vitan, la 500m de statia de metrou Mihai Bravu. Apartamentul este decomandat, orientat catre est, foarte luminos, vedere panoramica...