Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
doru a întrebat

buna seara am in jur la 50 60 mi euro as vrea sa …

publicat pe 5 Jun 2013 in categoria Investiții

buna seara am in jur la 50 60 mi euro as vrea sa investesc in ceva pt inchiriat gen ap 2 camere sau garsoniere sau in terenuri in bucuresti ce ideii i mi dati ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
4 răspunsuri de la cititori
doru a răspuns:
11 Jun 2013

va multumesc de raspuns intradevar m am gandit si la acest aspect mai ales tinand cont ca de ex sa iau un apartament dinainte de 90 deja ii sa c am dus din viata utila ,va multumesc o zi buna

Raporteaza

0

Catalin a răspuns:
10 Jun 2013

Buna ziua. Aceeasi intrebare ca dvs mi am pus si eu in urma cu ceva timp. Si atunci mi am adus aminte de vorbele bunicului meu, care spunea: niciodata sa nu pui toate oualele in aceasi copaie. Si mare dreptate a avut. In urma cu cativa ani cand toate lucrurile mergeau bine, am vandut si am cumparat teren. Odata am facut greseala sa pun toti banii aproximativ 80 mii intr un singur teren. Mi am scos greu banii pe el. Parerea mea bazata pe experienta este ca la suma pe care o aveti puteti face mai multe investitii imobiliare, mai ales acum cand sunt destule oferte extrem de interesante pe piata, si deja lucrurile au inceput sa se miste in acest domeniu dupa o lunga perioada de stagnare. Odata am auzit pe un agent agricol batran de la o primarie din Ialomita ca a spus: "tot pamantul este cea mai buna investitie, ca nu se mai fabrica !" Mare dreptate avea. Parerea mea este ca puteti cumpara cateva loturi de pamant: loc de casa, teren cu potential cu deschidere la sosele, padure, lac , etc. Chiar cate o suprafata din toate cele enumerate. Mai bine asa decat toti banii investiti intr un singur loc. Daca vreodata aveti nevoie de bani , vindeti o parcela, nu toata suprafata investita. Aceasta este parerea mea bazata pe experienta ultimilor ani. Daca vreti sa mai discutam : [email protected]. Bafta!

Raporteaza

0

FELICIA a răspuns:
9 Jun 2013

ma intereseaza ap ,,unde este,,? si cit costa..????

Raporteaza

0

gheorghe anton a răspuns:
7 Jun 2013

buna seara, daca va intereseaza am o garsoniera de vanzare, nr meu este 0724273166, va multumesc

Raporteaza

0