Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
petronela.zuluf a întrebat

negociere preţ ap.Cotroceni

publicat pe 3 Nov 2019 in categoria Investiții

255.000 Eur ptr. un ap de 5 camere, 140 mp + boxă 13 mp, zona Fac. de Medicină, din 1930, et.2 din 3, fără probleme structurale, renovat interior, fără balcon, curte în folosinţă comună (6 proprietari). Aş dori sa cumpăr această proprietate dar preţul mi se pare mult prea mare. Ma puteti ajuta cu un sfat?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
4 Nov 2019
  • imobiliare.ro

Pentru inceput, va recomandam sa faceti o analiza a pretului proprietatii vizate utilizand utiliza aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_59974 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.

Pentru ca doriti o negociere corecta si eficienta, cel mai in masura sa va ajute este un broker imobiliar specializat care cunoaste foarte bine piata imobiliara locala, va poate sfatui si va poate reprezenta ori insoti la intalnirile cu proprietarul. Aveti la dispozitie pe site o lista actualizata cu agentiile imobiliare: http://www.imobiliare.ro/feedback_61194 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

Raporteaza

0