Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Florin a întrebat

Posibilitate postare anunturi imobiliare in UE

publicat pe 6 Nov 2019 in categoria Proprietari

Buna ziua,

De multi ani Romania face parte dintr-o tara mai mare, Uniunea Europeana. Calitatea de tara membra a adus cetatenilor unele beneficii importante. Romanii au acum drept de munca, drept de rezidenta, au posibilitatea de a locui si de a cumpara proprietati in tarile membre UE.
Conform statisticilor recente, deja milioane de romani aleg sa munceasca si sa traiasca in afara granitelor tarii.
Acesti romani si altii aflati inca in tara sunt interesati sau au nevoie de cazare in afara Romaniei. Doresc sa inchirieze sau sa cumpere.

Ei bine, eu traiesc de cativa ani in Austria si activez in domeniul imobiliar. As dori sa postez si sa promovez anunturi imobiliare din regiunea in care locuiesc in Austria, pe site-urile de profil din Romania, in limba romana, pentru romanii interesati.
Evident imi asum costurile de postare si promovare, reusita sau esecul acestui demers. Sunt convins ca pot fi si altii ca mine aflati in alte tari.

Care este calea prin care pot posta pe "Imobiliare.ro" anunturi imobiliare din afara Romaniei?

O zi frumoasa

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
7 Nov 2019
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat portalului si serviciilor noastre.

Momentan, nu oferim o sectiune dedicata proprietatilor din alte tari, insa aceasta este o idee cu care cochetam de mult timp si nu este exclus ca, in viitor, sa revenim cu noutati pe aceasta tema.

Daca aveti in portofoliu proprietati speciale, care necesita o promovare mai complexa, avem produse care asigura o expunere buna, indiferent de locatie: advertoriale, newsletter dedicat etc.

Raporteaza

0

Nicolae Varga a răspuns:
6 Nov 2019
  • Andor & Varga Real Estate
  • Broker imobiliar
  • Satu Mare

Buna, pe site-ul www.transilvaniareal.ro poti promova proprietati din strainatate trimite informariile pe [email protected] si iti postam. Daca te intereseaza sa ai prezenta in RO, poti colabora cu agenti imobiliari sa introduca in MLS si atunci vei avea sansa sa ai leaduri pentru proprietatile tale din Austria.

  • Rating răspuns 3.56/5
  • 9 evaluări