Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
21 Februarie 2023

Timișoara dă startul evenimentelor imobiliare. Începe TIT

scris de Corina Sfia in categoria Ştiri imobiliare, Subiectul lunii
Ultima actualizare: 21 Februarie 2023

Imobiliare.ro devine partenerul unora dintre cele mai importante evenimente din domeniul real estate. În perioada 18-19 martie, începe Târgul Imobiliar Timișoara TIT. Evenimentul reunește unii dintre cei mai importanți dezvoltatori din zona de Vest ce pun la dispoziție ofertele pentru toți cei care își doresc să achiziționeze o nouă locuință, oferind totodată și de soluții financiare pentru cumpărarea unei noi locuințe.

“Noțiunea de acasă nu începe și nu se sfârșește cu o tranzacție, ci este o viziune care reunește tot ceea ce este important pentru beneficiari. Târgul Imobiliar Timișoara TIT este un eveniment anual care aduce împreună dezvoltatori imobiliari, consilieri financiari, investitori și potențiali cumpărători din Timișoara și din apropiere. La târg, participanții au oportunitatea de a vedea cele mai recente proiecte imobiliare, de a se întâlni cu dezvoltatorii și de a discuta despre opțiunile de finanțare disponibile,” susțin organizatorii evenimentului TIT.

Perioada: 18-19 martie 2023

Locația: Iulius Congress Hall (Ansamblul Iulius Mall, Str. Aristide Demetriade nr. 1).

Programul:

  • sâmbătă, 18 martie 2023, între orele 10-19;
  • duminică, 19 martie 2023, între orele 10-18.

De asemenea, la fața locului, vizitatorii pot înțelege mai bine caracteristicile și avantajele anumitor proiecte imobiliare, pot solicita informații detaliate despre acestea, precum termenul de finalizare, standardele energetice respectate, strategii de investiții – totul pentru a lua decizii informate atunci când vine vorba de viitorul lor.

Prima editie a Târgului Imobiliar Timișoara TIT a avut loc în 2017. Au urmat edițiile doi și trei, în 2018 și 2019, după care evenimentul a luat o pauză pe perioada pandemiei, până în 2022, când a fost reluat.

Organizatorii Târgului Imobiliar Timișoara TIT sunt Tion.ro, PubliTim și Agenda.

Corina Sfia, jurnalist de profesie, are o experiență de peste 16 ani în audio-vizual, comunicare și content marketing. S-a alăturat echipei Imobiliare.ro în anul 2021, iar în prezent este Video Content Manager și MC for events.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și