Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
26 Octombrie 2010

Statul îşi scoate activele imobiliare la vânzare

scris de Imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 27 Octombrie 2010

Regia care se ocupă de administrarea imobilelor aflate în proprietatea statului a angajat deja cinci firme care să se ocupe de evaluare.

Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a început evaluarea activelor imobiliare pe care le deţine pentru a le vinde ulterior. Regia a angajat deja cinci firme care să deruleze procesul de evaluare: Romanian Expert Consulting, Fenco, Tehnic Rom Expert Consulting, Lero Advanced Consulting şi Rom Caro Service. Contractul atribuit în urma licitaţiei deschise are o valoare de 410.000 de lei.

Potrivit Mediafax, la începutul lunii aprilie, Secretariatul General al Guvernului a anunţat că, în contextul recesiunii economice, regia este obligată să îşi restrângă cheltuielile şi nu îşi mai poate permite să suporte costurile de administrare a unor imobile. Conform legii, imobilele proprietate privată a statului şi aflate în administrarea RA-APPS, negrevate de sarcini pot fi vândute la un preţ de ofertă stabilit pe baza unui raport de evaluare elaborat de persoane fizice sau juridice autorizate.

Sursa: Bloombiz

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Afacerea RA-APPS – cum sa faci sau sa nu faci imobiliare!

Afacerea RA-APPS – cum sa faci (sau sa nu faci) – imobiliare! In 2013 se anunta cu mare tam-tam faptul ca vor fi scoase la vanzare apartamentele, vilele, terenurile...

citește mai departe