Care este cel mai mai potrivit spatiu comercial pentru afacerea ta?- Imobiliare la minut 51

scris de Blitz Imobiliare

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

51. Spatii comerciale. Care este cel mai potrivit spatiu pentru afacerea taVorbim astazi despre: Spatii comerciale. Care este cel mai potrivit spatiu pentru afacerea ta?

Atat spatiile comerciale stradale cat si cele din mall-uri pot reprezenta solutii reale pentru reusita afacerii tale, fiecare dintre acestea beneficiind de o serie de avantaje. Stii care sunt acestea?

Spatiile stradale ofera posibilitati de personalizare multiple ceea ce inseamna identitate vizuala si astfel posibilitatea clientilor de a identifica cu usurinta magazinul sau restaurantul tau. Poti deasemenea fi unicul reprezentant pe sectorul tau de activitate in zona respectiva, iar acesta este un avantaj major. In plus ai trafic la orice ora, pentru ca orarul in acest caz nu este la fel de restrictiv cu cel din centrele comerciale.

Spatiile din malluri ofera vad comercial garantat, iar la acest lucru contribuie, alaturi de tine, toate marile branduri prezente in cadrul complexului. Sigur, toate acestea vin cu un pret, pe care numai tu stii daca esti dispus sau nu sa-l platesti. Succes!

Urmareste si maine rubrica “Imobiliare la minut” sau intra pe blitz imobiliare.ro pentru ghiduri imobiliare si cele mai noi informatii.

Asculta emisiunea aici:

The post Care este cel mai mai potrivit spatiu comercial pentru afacerea ta?- Imobiliare la minut 51 appeared first on Blog Blitz Imobiliare.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și